11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

Acuzat că și-a bătut și violat fosta iubită, Mason Greenwood a primit o veste bună din partea procurorilor

Publicat pe  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Liga 1: ChindiaUTA, vineri,17:00, DGS 1

Greenwood a fost acuzat în luna octombrie a anului 2022, însă, în cursul zilei de joi, procurorii au decis ca toate acuzațiile împotriva fotbalistului să fie retrase.

Acuzațiile împotriva lui Mason Greenwood au fost retrase

Astfel, la aproape un an după ce a fost arestat, Mason Greenwood este liber, iar cazierul său este curat.

Galerie Foto

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani ar fi trebuit să apară în fața instanței în luna noiembrie pentru a se apăra în fața acuzațiilor de viol și violență domestică, însă poliția din Manchester a confirmat faptul că procurorii au decis renunțarea la toate acuzațiile.

Documentarul Strămoșii tăi investighează populația din Țările de Jos și caracterele care au trecut testul timpului. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:55.

În contextul atenției îndreptate către acest caz, este corect să anunțăm faptul că bărbatul în vârstă de 21 de ani, care a fost acuzat și arestat în legătură cu o investigație demarată în ianuarie 2022, nu mai este subiectul unui dosar penal.

Procurorii au fost în permanență în contact cu echipa juridică, aceștia au anunțat fiecare noutate apărută în legătură cu acest caz. Alegerea de a nu continua cu investigația în acest stadiu și decizia de a încheia cazul nu au fost luate cu ușurință.

În ciuda interesului public față de acest caz, am decis să nu mai adăugăm niciun comentariu”, se arată în comunicatul emis de autorități, conform Daily Mail.

Rămâne de văzut dacă Mason Greenwood se va întoarce alături de Manchester United după ce acuzațiile împotriva sa au fost retrase.

Mason Greenwood a fost acuzat că și-a bătut și violat fosta iubită

Considerat o mare speranţă a fotbalului englez, Greenwood a fost arestat în luna ianuarie, după difuzarea pe reţelele de socializare a unor fotografii şi videoclipuri în care apărea o tânără cu faţa însângerată şi cu vânătăi pe corp. „Pentru oricine vrea să ştie ceea ce îmi face de fapt Mason Greenwood„, scria în comentariul care însoţea postările.

Jucătorul a fost eliberat în februarie, iar apoi arestat din nou pentru că nu a respectat controlul judiciar. În cele din urmă, el a fost eliberat pe cauţiune în octombrie.

În orele care au urmat după lansarea acuzaţiilor, Manchester United l-a suspendat pe Greenwood, care nu a mai jucat niciun minut şi nu s-a mai antrenat alături de ”Diavoli”.

Etichete: manchester united , acuzatii , dosar penal , mason greenwood , harriet robson


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSursa: www.digisport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri