1.6 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Adrian Mititelu nu a ezitat să declare că echipa patronată de Gigi Becali este adevărata Steaua București: „Pentru mine, FCSB e Steaua”

Publicat peAdrian Mititelu a vorbit despre lupta pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB, iar patronul celor de la FC U Craiova 1948 nu a ezitat să recunoască faptul că echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua București.

Adrian Mititelu nu mai are niciun un dubiu: „Nu ne convine nouă oltenilor, totuși, Steaua rămâne cel mai mare brand al României”

În ciuda faptului că este oltean, Adrian Mititelu nu a avut vreo reținere în privința aceasta și a recunoscut că FCSB este adevărata Steaua, dar și că este cel mai mare brand din fotbalul românesc.

Pentru mine, FCSB e Steaua. Toată stima pentru proiectul de la CSA, are la bază un merit sportiv, față de actuala FCSB, care a fost înființată de regimul stalinist, chiar dacă a fost degretul Regelui Mihai. Actualul FCSB e cel mai important club de fotbal din România. Vrem nu vrem, asta e. Cât nu ne convine nouă oltenilor, totuși, Steaua rămâne cel mai mare brand al României. Actualul nume, FCSB, e peste Steaua cu mult!

Această rupere făcută în mod greșit de instanță….Sunt oameni care se gândesc că revine comunismul și o să fie cluburile poporului. Niciunde în lumea asta nu există cluburi de stat. Și înainte de a veni comuniștii toate cluburile erau private.

FC Craiova era a lui Puiu Pleșia. Nu am mai vorbit să cu Gigi Becali. Eu mi-aș dori să am șansa să joc cu el în play-off, să le punem probleme tuturor adversarilor”, a declarat Adrian Mititelu, pentru site-ul oficial al lui U Craiova 1948.

Adrian Mititelu vine cu o declarație înaintea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: „Nu se poate merge la egal. Poate să iasă un dezastru”

În ciuda faptului că FC U Craiova poate obține ultimul loc de play-off și cu un egal în meciul cu Sepsi, Adrian Mititelu vrea să joace la sigur și susține că formația patronată de el nu trebuie să lase garda jos nici măcar o clipă.

„Nu se poate merge la egal. Sepsi e o echipă foarte bună, îți dă un gol, și dacă joci la egal, după aia alergi tu să le dai gol. Poate să iasă un dezastru. Putem să mergem ori noi, ori ei.

Mai bine faci un meci frumos și important e să nu luăm mai multe decât marcăm, eu sunt convins că vom marca la Sepsi. Au un teren foarte bun, sper că n-o să-l ude. Și ei au jucători de calitate. Sunt o echipă foarte bună și ne temem de ei, dar mergem și cu curaj acolo”, a spus Adrian Mititelu, citat de Sport.ro.

Conform deciziei luate de Comisia de Recurs, meciul dintre Sepsi și FC U Craiova se va juca pe 16 martie, Inițial, meciul dintre cele două echipe a fost suspendat definitiv din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni. Astfel, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a decis ca formația covăsneană să câștige cu 3-0 la masa verde. În cele din urmă, decizia a fost rectificată, iar meciul o să fie rejucat.

 

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri