8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Adrian Mutu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii înainte de CS Afumați – Rapid: „Le-am spus asta”. Ce spune despre suspendarea lui Cristi Săpunaru

Publicat peAdrian Mutu, antrenorul echipei Rapid București, a vorbit la cald după victoria cu CS Afumați din Cupa României.

Rapid a învins-o pe CS Afumați, cu scorul de 3-0, în cadrul play-off-ului Cupei României și s-a calificat, astfel, în faza grupelor.

Pentru giuleșteni au marcat Albu, în minutul 8, Papeau, în minutul 14, și Emmers, în minutul 38.

Adrian Mutu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii înainte de CS Afumați – Rapid

După această partidă, Adrian Mutu a vorbit despre joc, despre suspendarea de un joc primită de către Cristi Săpunaru și ispășită odată cu acest meci din Cupă, dar și despre următorul meci, cu Chindia, în campionat.

„A fost un meci ușor. Bine, pe undeva trebuia să se vadă această diferență între noi și ei. Mă bucur că am reușit să ne calificăm și să mergem mai departe. Acum, ne gândim la meciul cu Chindia. Avem nevoie de jucători să fie în formă și sănătoși în primul rând.

Îmi place noul format, e ca un turneu așa și e și obiectivul nostru anul acesta. Le-am spus să trateze orice meci serios, pentru că atât pentru club, cât și pentru meci, este important acest meci, este importantă Cupa României și trebuie să o tratăm ca atare.

(n.r. despre suspendarea lui Cristi Săpunaru) Ne așteptam, cu toate că e o situație dificilă. Am fost pregătiți și mergem înainte. A fost bine că am avut acest meci, bineînțeles, pentru că un meci cu o echipă din Liga 3 nu se compară cu un meci din Superligă.

(n.r. despre meciul cu Chindia din campionat) Va fi un meci greu, pentru că am văzut meciul lor cu CSA. Au și timp în plus față noi, o zi”, a spus Adrian Mutu, la flash-interviul de după meci.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri