33.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Alexandru Dedu tremură! A trimis cluburilor de handbal cereri de adeziune cu o lună înainte de alegeri pentru a vedea dacă are șanse de câștig | SPECIAL

Publicat pe


Pe 28 aprilie 2022 sunt programate alegeri la FR de Handbal, iar Alexandru Dedu are mari șanse să piardă scrutinul.

Managementul defectuos al ultimilor două mandate i-a făcut pe electori să se orienteze către Constantin Din și Bogdan Voina, cei care sunt cotați, în această ordine, cu șanse mari pentru a-l detrona pe actualul șef.

Pentru a fi sigur pe voturi, Alexandru Dedu a trimis cereri de adeziune pentru a vedea cum stă înainte de scrutin. I-a rugat pe electori să-l susțină și să semneze pentru a fi sigur de votul respectiv.

Alexandru Dedu tremură! A trimis cluburilor de handbal cereri de adeziune cu o lună înainte de alegeri pentru a vedea dacă are șanse de câștig | SPECIAL

ProSport a aflat că președintele FR de Handbal le-a trimis cluburilor un document cu rugămintea de a-l completa și apoi trimite înapoi.

Multe grupări s-au conformat, altele nu. Metoda este una ingenioasă: pentru a vedea pulsul pieții la momentul respectiv.

Sprijinul politic s-a evaporat pentru Alexandru Dedu. Nu mai este ca în momentul 2014, când a fost o infuzie puternică de tineri la nivelul federațiilor. Dacă alte federații au făcut pași importanți la nivel managerial, FR de Handbal a bătut pasul pe loc.

Cine sunt cei patru candidați la șefia FR de Handbal?

Constantin Din (53 de ani), fost arbitru internațional acum observator, a fost primul om din lumea handbalului care a anunțat public că va candida la alegerile din 2022, în septembrie 2021, contra președintelui în exercițiu, Alexandru Dedu. Ulterior și-au mai anunțat candidatura Bogdan Voina, fiul lui Radu Voina, și Dan Maximilian Gavrilă.

Actualul președinte Alexandru Dedu luptă și el pentru al treilea mandat, ultimul fiind câștigat la doar un vot în fața Narcisei Lecușanu acum patru ani. Acum Narcisa Lecușanu îi acordă sprijin lui Constantin Din.

Fosta mare jucătoare a României a câștigat în noiembrie 2021 alegerile pentru un loc în Comitetul Executiv al forului mondial. La fel ca și în urmă cu 4 ani, reprezentanta României a adunat din nou peste 100 de voturi (106), cele mai multe dintre cei 7 candidați. Pe locul 2 s-a situat cehul Francisek Taborski.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri