14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

AS Roma, negocieri secrete cu Gică Hagi! „Regele” cere 7 milioane de euro

Publicat pe


AS Roma se numără printre echipele care îl vor pe Adrian Mazilu (17 ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Gică Hagi.

AS Roma, negocieri secrete cu Gică Hagi! „Regele” cere 7 milioane de euro pentru Adrian Mazilu

Adrian Mazilu ar putea fi vândut de Gică Hagi la AS Roma, dacă italienii vor accepta să achite suma de transfer de 7 milioane de euro.

Farul Constanța a reușit să oprească „hegemonia” lui CFR Cluj în sezonul recent încheiat, când s-a încoronat campioană în Superliga. Performanța formației din Dobrogea este cu atât mai valoroasă cu cât a fost obținută cu mulți jucători tineri și foarte tineri pe teren, proveniți din propria academie.

Printre cei care au impresionat în tricoul alb-albastru se numără și extrema dreapta Adrian Mazilu, în vârstă de numai 17 ani.

AS Roma, Fiorentina și Bologna sunt cele trei echipe din Serie A care se luptă pentru semnătura talentului de la Farul Constanța, potrivit Playsport.

Reprezentanții cluburilor din Italia au venit la București pentru a-l urmări pe Adrian Mazilu în meciul România U21 – Spania U21 3-0. Aceștia nu l-au putut urmări prea mult, însă, deoarece selecționerul Emil Săndoi a apelat la fotbalistul de la Farul doar în ultimele 20 de minute ale partidei jucate pe stadionul din Bd. Ghencea.

Farul Constanța anunță că toți jucătorii sunt de vânzare

Președintele de la Farul Constanța, Gică Popescu, a spus că toți fotbaliștii campioanei pot face obiectul unui transfer în această pauză de mercato.

Oficialul formației din Dobrogea spune că sezonul următor este unul încărcat, astfel că este nevoie de un buget solid. În aceste condiții, Gică Hagi este dispus să se despartă de oricare dintre elevii săi, însă numai în cazul în care va primi o ofertă financiară care să merite pierderea unui titular.

Depinde ce oferte vor veni, suntem un club nevoit să vândă, ne bate bugetul în geam și trebuie să-l acoperim prin vânzare de jucători! Dacă am avea surse de venit, mi-ar plăcea să ținem jucătorii și să facem performanțe, să intrăm în cupele europene cu ei și să plece la cluburi importante.

Eu sper să atingem nivelul acesta cât mai repede și să ne permitem să ținem acești jucători de valoare la club. Dar în spatele lor sunt mulți copii la fel de talentați care își așteaptă rândul să joace și ei”, a spus Gică Popescu, președintele de la Farul Constanța, la ProSport Live.

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de…Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri