0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Atrage toate privirile când iese pe plajă. Corina Caragea, fotografie de mii de like-uri în costum de baie

Publicat pe


Fără doar și poate, Corina Caragea este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate prezentatoare TV din România. De curând, vedeta a bifat o nouă apariție incendiară pe social media. De această dată, frumoasa jurnalistă s-a fotografiat în costum de baie pe o plajă din Tel Aviv. Cel puțin, așa se arată în descrierea imaginii postată pe rețelele sociale.

Corina Caragea, plină de senzualitate pe social media. Cum s-a fotografiat prezentatoarea

Prezentatoare știrilor sportive de la Pro TV este adepta călătoriilor, iar asta se poate observa și din imaginile pe care le postează în mediul online. Ori de câte ori are ocazia, Corina Caragea face câte o escapadă, așa că a bifat multe destinații de pe mapamond.

De această dată, frumoasa știristă a ajuns pe o plajă din Tel Aviv. La sfârșitul acestui sezon estival, vedeta Pro TV și-a impresionat urmăritorii de pe social media cu imagini din Sardinia. Acum, Corina Caragea s-a bucurat de soare în Israel.

Caragea, fotografie de mii de like-uri în costum de baie

”Shalom! Bine te-am regăsit, dragă Tel Aviv!”, a scris Corina pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare în costum de baie. După cum vă spuneam, jurnalista arată cum nu se poate mai bine, iar acest lucru îl demonstrează și cele mai noi fotografii pe care le-a postat.

Cum era și de așteptat, postarea vedetei a adunat o mulțime de aprecieri din partea utilizatorilor, dar și nenumărate comentarii. În rândurile de mai jos veți găsi câteva dintre mesajele internauților:

  • ”O femeie care merită să fie iubită, ești o zeiță frumoasă!”
  • ”Ești minunată”
  • ”Superbă”
  • ”Corina ești super dulce și simpatică, vacanță plăcută”
  • ”Felicitări scumpă doamnă!!!”
  • ”Tu în Israel, Israelul la noi!”
  • ”Ești foarte dulce scumpă și minunată”.

Pe InstaStories, Corina și-a surprins fanii, dezvăluindu-le deliciile pe care le-a savurat în Tel Aviv. În această scurtă aventură, frumoasa prezentatoare a ajuns și la Jaffa Clock Tower. Totodată, Caragea a făcut și o plimbare pe străzile încântătoare din Jaffa.

Atrage toate privirile când iese pe plajă. Corina Caragea, fotografie de mii de like-uri

Corina Caragea: ”Insula de care m-am îndrăgostit”

După cum am menționat și în rândurile de mai sus, Corina Caragea a fost de curând și în Sardinia. Vedeta Pro TV s-a pozat în locuri uimitoare, iar ulterior a postat imaginile pe internet. Într-un live pe Instagram, bruneta le-a arătat internauților cum arată plaja pe care a ales să se bucure de soare.

”Sardinia este aceeași insulă de care m-am îndrăgostit acum 10 ani. Ascunsă sub o invazie de turiști. Dar tot ea e. Da, chiar este norocoasa posesoare a celor mai frumoase plaje din Europa, după părerea mea, plaje diferite ca relief, spectaculoase, fie că sunt la picioarele unor stânci abrupte, fie ascunse în grote misterioase, fie cu pietre, fie…Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri