20.4 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Basarab Panduru, revenire în forță. Concluzii ironice după Israel – România 2-2. “Au băgat pe unul de 120 de kilograme!”

Publicat peEchipa națională a României a remizat în fața Israelului, scor 2-2. Rezultatul nu este mulțumitor, având în vedere că prima repriză a fost dominată clar de ”tricolori”. În partea secundă, elevii lui Edi Iordănescu au redus motoarele și s-au văzut egalați. Fostul mare internațional, Basarab Panduru, a făcut o analiză a jocului de la Netanya. Acesta a ironizat naționala Israelului care a folosit în atac un jucător supraponderal.

Israel – România : 2 -2. ”Tricolorii” au fost egalați după o primă repriză foarte bună

Marți seară, naționala României a înfruntat în deplasare reprezentativa Israelului. Partida de la Netanya a fost al doilea meci al lui Edi Iordănescu pe banca naționalei.

Prima repriză a fost dominată clar de ”tricolori”. România a deschis scorul în minutul 10 prin Alexandru Cicâldău. În minutul 23, Dennis Man a majorat scorul iar partida părea la discreția echipei noastre. În partea secundă, Israel a revenit spectaculos și a marcat mai întâi prin Moanes Dabour, în minutul 57. Israelienii au presat în continuare și au reușit să egaleze în minutul 85 prin același Dabour. Partida s-a terminat cu scorul de 2-2, România pierzând astfel șansa unei prime victorii sub comanda lui Edi Iordănescu.

Basarab Panduru, ironii după meciul Israel – România

După meci, Basarab Panduru a comentat jocul naționalei României. Fostul mare internațional consideră că ”tricolorii” au făcut o primă repriză foarte bună, iar premisele pentru viitor sunt bune. Totuși, Panduru l-a ironizat pe Abu Fani, atacantul naționalei Israelului.

Nu mă gândeam niciodată, după prima repriză, că se va ajunge la scorul acesta. Nu mă mira, la ocaziile pe care le-au avut în repriza a doua, dacă ne şi băteau. Totuşi rămân calm, e amical, sunt şi lucruri bune, o repriză  bună, una slabă. La pauză aş fi zis că noi câştigăm meciul.

Au avut un grăsan în teren, numărul 16 (n.r. Abu Fani), nu te aşteptai să îl vezi la vreo naţională. Dar Israelul nu mă miră, au băgat unul de 120 de kilograme vârf de atac. Noi am arătat bine pe contraatac. Nu mă gândeam că poate să aibă Israel resurse să întoarcă scorul.

L-au introdus pe Solomon la pauză, s-a văzut că este un jucător bun, Dabbur nu mai e ce era la Salzburg”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Edi Iordănescu, primele reacții după meciul din Israel

Edi Iordănescu a debutat la echipa națională cu o înfrângere în fața Greciei și a continuat cu remiza din Israel. Selecționerul a vorbit despre aceste două meciuri, încercând să ia din presiunea pusă pe umerii jucătorilor săi.

Am avut două adversare competitive, să fim obiectivi, o primă repriză foarte bună, am stat bine în teren, am controlat zonele. Prima repriză a fost totală, din punctul meu de vedere, în a doua am pierdut din energie, din agresivitate. Mă așteptam să se întâmple asta din ce a fost zilele astea, am avut și ocazii de 3-0 în prima repriză, și în a doua am avut câteva situații bune.

Criticați-mă pe mine, nicio problemă, dar mi se par și lucruri care sunt departe de ce înseamnă minimum de bun simț. Se vorbește despre un antrenor nou-venit, la trei zile, care a avut jucători îmbolnăviți prin camere, că nu a schimbat jocul echipei”, a spus Edi Iordănescu la finalul partidei cu Israel.Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri