-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

BLACK FRIDAY la FCSB! Gigi Becali scoate oficial echipa la vânzare! Cere puțin mai mult decât a luat pe Man!

Publicat peNu e de glumă, Gigi Becali este tot mai determinat să iasă din fotbal. Patronul FCSB nu mai are aceeași pasiune ca în tinerețe și ia în calcul toate scenariile posibile. Deja se gândește cum să se retragă în viitor. Și-a făcut toate calculele pentru momentul când va ceda FCSB.

Gigi Becali a anunțat condițiile în care se va retrage de la FCSB. 15 milioane de euro costă clubul

În ultimii ani, finanțatorul din Pipera vorbește tot mai des de retragerea din fotbal. Vârsta, dar și contextul financiar nefavorabil nu îl mai tentează pe Becali să investească în fotbal. Acesta nu vrea să plece, totuși, până nu va recupera investiția efectuată în echipă.

Nu vedeți cum este lumea, pandemie, războaie. Mă gândesc la retragere, mă pregătesc pentru acest lucru. Dar Nu mai cheltuiesc bani și încerc să mai reduc cheltuielile. Să dau 150.000 de euro pentru academie nu e în regulă. Dau 50.000 de euro. Același lucru e și la prima echipă, văd ce contracte expiră și pleacă jucători. nu mai fac contracte lungi, nu mai sunt fraier. Vedem ce expiră, ce vindem, încet, încet reducem cheltuielile.

Vreau banii pe care i-am dat când am „furat” Steaua. Că așa se spune, dar eu am dat 9 milioane atunci. Așa am furat-o. Și mai vreau 6, banii mei, deci 15 milioane. Pentru suma asta, plec, a anunțat latifundiarul, la Pro Arena.

Dănuț Lupu îl crede pe Gigi. „A mai obosit și el”

Pierde FCSB, se retrage Gigi Becali! Câștigă FCSB, atunci Gigi Becali anunță noi investiții și victorii de răsunet în Liga Campionilor. De la nuntă la înmormântare este doar un pas în baza de la Berceni. Totuși, anii trec, iar titlul a devenit o afacere a celor de la CFR Cluj. Dănuț Lupu crede că Gigi Becali nu va mai suporta pentru mult timp rateurile și că va ieși în cele din urmă din fenomen.

„N-ar fi de mirare, dacă o ține în ritmul ăsta, într-un an sau doi să se retragă. Poate vrea să vândă niște jucători, să facă niște încasări… A îmbătrânit și el. Nu mai are nebuneala aia pe care o avea altădată.

Dacă nu mai are rezultate… Te joci cu o jucărie, la un moment dat te plictisești de ea. Trebuie să recunoaștem că FCSB pentru el a fost un joc. Dar un joc care i-a ieșit și i-a adus bani.

Trebuie să recunoaștem că e singura echipă care e pe plus. Nu joacă nici în Champions League, nici într-o cupă, nu ia campionatul, dar e pe plus. Când te înjură puțin lumea… Borcea cum a făcut? Te cam saturi, a spus Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri