22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Bogdan Stelea a găsit motivul pentru rezultatele modeste ale naționalei: ”Edi realizează asta!” + Replica lui Ion Crăciunescu

Publicat pe  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Bogdan Stelea a găsit motivul pentru rezultatele modeste ale naționalei: ”Edi realizează asta!” 

Bogdan Stelea, fostul mare portar al echipei naționale, este de părere că rezultatele sub așteptări ale lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale sunt cauzate și de problemele de lot pe care le-a avut selecționerul pentru cele două meciuri amicale.

Fostul goalkeeper spune că selecționerul nu și-a putut pune în aplicare planul de joc așa cum l-a gândit și nici nu a putut desfășura antrenamentele pe care și le-a propus.

Stelea consideră că una dintre problemele fotbalului românesc este lipsa alernativelor pentru echipa națională, a jucătorilor care pot fi convocați.

”Știa unde vine, acum realizează mai mult ce se poate întâmpla la nivel de echipă națională. Realizează că sunt lucruri neașteptate care pot strica tot planul făcut. Toate îmbolnăvirile și tot ce a mai zis el influențează foarte mult. Eu știu cum lucram noi la echipa națională. Am avut onoarea să fiu antrenor secund.

Planificam lucruri dinainte, dar sunt mici detalii care pot schimba radical tot. Astfel de lucruri i-au dat peste cap planurile, în primul rând planurile de antrenament. Nu a putut antrena echipa cum și-ar fi dorit. Eu nu am găsit scuze, dar am spus o situație care poate influența mersul unei echipe.

Când vreodată fotbalul a fost matematică? Avem senzația că unii fac matematică, dar nu. Unii își pregătesc lucrurile cu foarte mulți ani în urmă și construiesc jucători cu foarte mulți ani în urmă. Dacă se întâmplă la meciuri să rămână fără 2, 3, 4, cheamă alți cinci jucători la fel. Noi nu avem posibilitatea asta”, a declarat Bogdan Stelea la emisiunea Fotbal Club.

Ion Crăciunescu, critic la adresa echipei naționale

Ion Crăciunescu, pe de altă parte, consideră că nu există nicio justificare pentru felul în care reprezentativa Israelului a reușit să egaleze, deși era condusă la pauză cu 2-0.

A arătat că prima repriză poate să joace, mie mi-a arătat un ritm bun. În repriza a doua au căzut așa dintr-o dată. Tot respectul pentru naționala Israelului, dar nu e nici Franța, nu e nici Germania”, a declarat și Ion Crăciunescu.

Etichete: ion craciunescu , bogdan stelea , edi iordanescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSursa: www.digisport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri