3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

BREAKING NEWS Gabriela Ruse se retrage din echipa națională de tenis feminin la doar 25 de ani. Sportiva vorbește despre conflictele cu alte colege

Publicat peScandal uriaș în tenisul feminin românesc. Gabriela Ruse a anunțat că se retrage din echipa națională .

 

Tenismena nu mai vrea să joace pentru țara noastră. La 25 de ani, Ruse a dezvăluit că anumite conflicte din sânul naționalei de tenis feminin au făcut-o să se retragă.

Pentru meciul cu Slovenia, din calificările Cupei Billie Jean King Cup, căpitanul nejucător Horia Tecău a convocat pe Ana Bogdan (57 WTA), Irina Bara (193 WTA), Jaqueline Cristian (193 WTA), Monica Niculescu (locul 40 la dublu) și Anca Todoni (727 WTA).

Gabi Ruse a dezvăluit pentru Prosport motivele care au făcut-o sa ia o atsfel de decizie.

 

 

Eu mă retrag pentru că nu consider că locul meu este acolo, printre colegele mele de la Cupa Federației.

 

Deja este o tensiune între mine și colegele mele. Nu doresc, eu nu am fost niciodată pentru ceartă, nu am agreat niciodată scandalul. Eu le respect pe colegele mele și le doresc succes.

 

Au fost alte lucruri care pe mine m-au deranjat ! Nu e vorba de faptul că nu-mi face plăcere să joc pentru România, pentru Fed Cup și pentru echipa națională ! Este cea mai mare bucurie și mi-am dorit toată copilăria să ajung să îmi reprezint țara

Nu vreau să fiu răutăcioasă dar sunt consecințele anumitor lucruri și decizii care s-au luat și care puteau fi într-un alt fel gândite. Asta nu înseamnă, habar nu am, că au fost intenționate. Efectiv așa au luat ele hotărâri, a spus Gabriela Ruse pentru Prosport.

Ruse a debutat pentru naționala României, în 2020, împotriva Rusiei, atunci când a pierdut ambele meciuri în care a jucat.

 

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri