21.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Cadoul pe care Paris Hilton i l-a făcut Serenei Williams. Dezvăluiri despre prietenia dintre cele două

Publicat peParis Hilton, actrița considerată „cea mai frumoasă mămică” și moștenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, i-a făcut un cadou superb fostei jucătoare de tenis Serena Williams. Cele două au o relația specială, iar celebritatea care susține că a fost abuzată sexual de personalul de la Școala Provo Canyon din Utah a vrut să o surprindă pe fosta elevă a lui Patrick Mouratoglou și chiar a reușit.

Serena Williams, surprinsă de Paris Hilton

Paris Hilton a vrut să își surprindă complet prietena și a decis să-i ofere cel mai frumos cadou dintre toate. Fostă vedetă de reality show și-a lansat cartea autobiografică intitulată „Paris: Memoriile”, iar un exemplar a ajuns la fosta gimnastă americană care a câștigat 23 de trofee de Grand Slam în carieră.

Fosta elevă a lui Patricl Mouratoglou a fost foarte bucuroasă când a primit acest cadou special din partea prietenei Paris Hilton. Ea s-a arătat extrem de încântată de gestul pe care l-a făcut fostul fop model de origine americană.

Actrița i-a făcut un cadoul special

Fostul lider mondial al tenisului feminin și-a exprimat public entuziasmul cu privire la cartea pe care a primit-o în dar de la actrița de origine americană. Fosta rivală a româncei Simona Halep a reaționat printr-o postare făcută pe Instagram.

Abia aștept să o citesc! Tocmai am primit această carte: „Memoriile”. Mulțumesc că mi-ai trimis-o. Îmi place foarte mult să citesc și abia aștept să o verific și pe asta”, a spus Serena Williams într-un Insta Story în care a etichetat-o pe buna ei prietenă Paris Hilton.

Marele secret al Serenei Williams a fost dezvăluit

Toată lumea știe cine este Serena Williams, fosta jucătoare de tenis care a câștigat în total 73 de trofee și a fost pentru 319 săptămâni pe prima poziție a clasamentului WTA. Puțini sunt încă cei care au habar despre pasiunea ei pentru citit. Fosta lideră mondială adoră să răsfoiască foile cărților, însă nu prea mai are timp de lectură de când a devenit mamă.

Îmi place să citesc, dar de când o am pe Olympia, pur și simplu nu cred că am mai citit vreo carte… Dar îmi place să citesc. Și îmi mai place la nebunie să merg la film, este hobby-ul meu preferat, îmi pune stop gândurilor”, a mai spus Serena Williams, într-un interviu acordat pentru presa străină.

Cine a inspirat-o pe Paris Hilton să își scrie memoriile

Paris Hilton a dezvăluit în cadrul unui interviu că starul pop Demi Lovato a fost cel care a inspirat-o să-și scrie memoriile.

Am fost la fel de uluită ca restul lumii de cât de reală, vulnerabilă și curajoasă a fost. În acel documentar, Demi a povestit despre trecutul ei dificil și dureros. Am văzut-o în mijlocul unei călătorii intense de autoacceptare și descoperire. Am invidiat acea acceptare. Am vrut acea descoperire și eu pentru mine”, a subliniat fostul top model american.

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri