25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Casele de pariuri anunță o luptă strânsă la șefia FR de Handbal! Poziția lui Alexandru Dedu, puternic amenințată de Constantin Din. Care sunt cotele oferite de bookmakeri | EXCLUSIV

Publicat peFR de Handbal programează alegeri pentru funcția de președinte al FR de Handbal pe 28 aprilie 2022, iar casele de pariuri au inclus o serie de pariuri speciale în oferta lor.

Astfel realegerea lui Alexandru Dedu are cotă de 1.75, în timp ce principalul contracandidat Constantin Din are cotă 2.20. Intențiile de vot pot fluctua, așa că este posibil ca până la data scrutinului să aibă loc schimbări de cote și chiar de locuri.

Bogdan Voina, ultimul intrat în cursă, are cotă antepost 8.00, iar Maximilian Gavrilă 50.00.

Casele de pariuri anunță o luptă strânsă la șefia FR de Handbal! Poziția lui Alexandru Dedu, puternic amenințată de Constantin Din. Care sunt cotele oferite de bookmakeri | EXCLUSIV

Interesant e că se oferă și alte variante de câștig pentru pasionații de handbal.

Alexandru Dedu minimum 110 voturi în primul tur (1.75), Constantin Din minimum 88 de voturi în primul tur (1.87), Bogdan Voina minimum 24 de voturi în primul tur (1.70). Maximilian Gavrilă este considerat outsider, la peste 4 voturi în primul tur are cotă 1.85.

De asemenea, se poate miza și pe desfășurarea unui singur tur de alegeri, cotă fiind 2.25.

Cine sunt cei patru candidati la sefia FR de Handbal?

Constantin Din (53 de ani), fost arbitru international acum observator interna, a fost primul om din lumea handbalului care a anuntat public ca va candida la alegerile din 2022, in septembrie 2021, contra presedintelui in exercitiu, Alexandru Dedu (51 de ani).

Ulterior si-au mai anuntat candidatura Bogdan Voina, fiul lui Radu Voina, si Dan Maximilian Gavrila. Actualul presedinte Alexandru Dedu luptă si el pentru al treilea mandat, ultimul fiind castigat la doar un vot in fata Narcisei Lecusanu acum patru ani. Narcisa Lecușanu nu mai candidează și îl susține pe Constantin Din la șefia FR de Handbal.

Din 10 februarie 2014, Dedu este președintele Federației Române de Handbal. Fostul jucător de la FC Barcelona de la finalul anilor 90 încearcă să obțină al treilea mandat de președinte, însă poziția sa este puternic ameninâată de Constantin Din și de Bogdan Voina.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri