27.1 C
București
marți, 30 mai 2023

Ce au strigat ultrașii lui FCSB după anunțul anti-discriminare de pe „Arena Națională”! Reacția neașteptată a covăsnenilor

Publicat peFCSB a primit vizita celor de la Sepsi OSK în etapa 30 din Superliga, pe Arena Națională, iar crainicul a avut un mesaj important înainte ca arbitrul să fluiere startul partidei.

Ce au strigat ultrașii lui FCSB după anunțul anti-discriminare de pe „Arena Națională”! Reacția neașteptată a covăsnenilor

Înainte ca arbitrul partidei FCSB – Sepsi OSK să fluiere startul partidei de pe Arena Națională, crainicul a transmis un mesaj de combatere a discriminării pe stadioanele din România, indiferent de formă, în contextul incidentelor xenofobe de la partida de la Sfântu Gheorghe dintre Sepsi și FC U Craiova.

Imedia după ce crainicul de pe „Arena Națională” a transmis un mesaj care să combată discriminarea, ultrașii vicecampioanei României au scandat de câteva ori cuvântul „România”.

Reacția suporterilor lui Sepsi OSK a venit rapid. Conform Playsport, fanii covăsneni au răspuns cu aplauze la scandările ultrașilor echipei lui Gigi Becali.

CCA nu a luat măsuri după cazul Sepsi OSK – FC U Craiova

Cu o zi înaintea meciului FCSB – Sepsi OSK, Marius Avram, fostul mare arbitru din România, a tras un semnal de alarmă după ce cazul Sepsi OSK – FC U Criaova a ajuns la comisiile din cadrul FRF.

Adresez o întrebare public. Ce face mâine arbitrul Horațiu Feșnic, de la FCSB cu Sepsi, în cazul unor scandări xenofobe? E o întrebare la care nu știu cine ar putea să îmi răspundă.

Eu am constatat cu uimire, pentru mine cu uimire, poate sunt naiv în continuare, că cei de la Comisia Centrală, nici până în ziua de azi, de atâtea săptămâni câte au trecut de la meciul acela, nu le-au spus arbitrilor niciun cuvânt dacă a făcut bine sau nu Chivulete la acel meci și cum trebuie să procedeze ei de acum înainte.

Deci este o confuzie totală. M-au sunat arbitri după ultimul Zoom pe care l-au avut și mi-au spus că s-a vorbit despre total altceva. Toți așteptau cu interes să li se spună ce să facă de acum înainte. Liniște deplină, nimeni nu a spus absolut nimic”, a declarat Marius Avram pentru Digi Sport.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri