13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Ce se întâmplă la CFR Cluj! Ciprian Deac recunoaște: „Nu e bine, asta e clar!”

Publicat peCiprian Deac, liderul celor de la CFR Cluj, nu-şi explică evoluția slabă a echipei sale în repriza a doua a partidelor, scenariul fiind repetat și acum în duelul cu Rapid, 2-1.

CFR Cluj a învins pe teren propriu, 2-1, pe Rapid, în etapa 27 a Ligii 1, golurile fiind înscrise de Graovac (43) şi Deac (84), respectiv Junior Morais (69).

Echipa din Gruia a ajuns la o distanță de opt puncte față de FCSB, formația de pe locul secund, ardelenii având 67 de puncte.

Ce se întâmplă la CFR Cluj! Ciprian Deac recunoaște: „Nu e bine, asta e clar!”

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii la finalul meciului cu Rapid: „Au fost penibili!”

Marius Avram a lămurit și faza controversată din derby-ul CFR Cluj – Rapid.

„Nu știu ce se întâmplă, dar ceva nu e bine, asta e clar. Eu zic că e prea devreme să vorbim de puncte, hai să se termine campionatul regulat. Vom vedea care va fi avansul nostru, dacă va fi. Vom vedea, în play-off va începe alt campionat, suntem conștienți de acest lucru. Punctele se vor înjumătăți și dintr-un meci două putem fi ajunși. Nu e prima dată când a doua repriză o începem modest.

De pregătiți, suntem pregătiți. Nu știu, nu-mi explic. La experiență noastră ar trebui să dăm și golul doi și să avem parte de liniște. În această seară chiar a fost o atmosferă superbă, echipa Rapid are niște suporteri minunați care merg peste tot cu ea. Chiar m-am simțit bine, pentru că peste tot unde m-am uitat am văzut doar alb-vișiniu”, a spus Ciprian Deac.

Eu sunt de vină că sunt antrenor. N-am ştiut ce să fac la pauză şi s-a văzut. Rămân rezultatul şi prima repriză, în rest dezastru, inclusiv eu, inclusiv ei. Au fost penibili în repriza a doua, ăsta e cuvântul: pe-ni-bili. Dacă ei cred că joacă aşa şi mai câştigă un meci se înşală toţi. De-aia sunt antrenor, să găsesc soluţii, poate să mai fac vreo cinci schimbări, să ghicesc şi echipa şi schimbările pentru că nu mi-a plăcut deloc repriza a doua. N-am înţeles nimic. Sunt şocat. E cea mai slabă repriză acasă de când sunt la CFR. În repriza a doua am căzut brusc. Am zis să nu ne retragem, ne-am retras – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri