25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Ciocnire între Anamaria Prodan și Edi Iordănescu pe marginea convocării lui Nicolae Stanciu la echipa națională: „Nu cred că-și permite cineva”

Publicat peÎn plin scandal de divorț, Anamaria Prodan are timp să îl certe și pe selecționerul Edi Iordănescu. Impresara s-a declarat fericită de transferul lui Nicușor Stanciu în China. Mijlocașul riscă să rămână, însă, în afara circuitului echipei naționale.

Anamaria Prodan nu crede că Edi Iordănescu se poate lipsi, totuși, de serviciile lui Stanciu, mai ales că acesta este unul din liderii naționalei. Agenta de jucători crede că selecționerul ar face o greșeală foarte mare dacă ar lua o asemenea decizie. Ar lipsi selecționata de un jucător foarte valoros.

Anamaria Prodan îl avertizează pe Edi Iordănescu. „Este un brand național, nu își permite să facă asta”

Nicușor Stanciu a fost deja prezentat la Wuhan Three Towns FC. Dacă din punct de vedere financiar, Stanciu a dat lovitura, sportiv este clar un pas înapoi. Nu așa crede și Anamaria Prodan.

Mereu există astfel de discuții, la fel a fost și când a plecat în Arabia Saudită. Gata, i s-a închis cariera, tragedie. Stanciu e brand național și unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are națională. Nu știu dacă cineva și-ar permite să nu-l convoace din China, unde campionatele sunt atât de puternice.

Să nu uităm că au fost aduși jucători și din SUA, deci nu văd unde este problema, a declarat Anamaria Prodan, la Sport.ro

Edi Iordănescu a recunoscut că nu ia în calcul îndepărtarea lui Stanciu, dar vor fi probleme cu folosirea lui.

Nu este ușor să vii de acolo, este alt fus orar. Dar nu se pune problema să iasă din circuit. oate să vină, să nu îl folosim în primul joc și să îl folosim în jocul doi, jocul, patru. Jocul trei, jocul patru. E nevoie de timp de reacomodare, a declarat selecționerul într-un interviu acordat AntenaSport.

Nicolae Stanciu le-a transmis un mesaj fanilor lui Wuhan Three Towns FC

Transferul lui Nicolae Stanciu este văzut drept o adevărată lovitură dată de echipa din orașul de unde a pornit pandemia de Covid-19. Internaționalul român a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din Cehia în ultimii ani. El a câștigat două titluri de campion și o Cupă a Cehiei și a jucat alături de Slavia Praga în sferturile de finală Europa League.

Salut! Sunt Nicolae Stanciu. Sunt fericit să ajung la Wuhan Three Towns. Sper ca în acest an să realizăm lucruri frumoase împreună. Abia aştept să ajung în China şi să fac toţi fanii fericiţi, a transmis Nicolae Stanciu prin intermediul paginii de Instagram a celor de la Wuhan Three Towns FC.Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri