17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Cristiano Bergodi, vedetă în Italia înainte de derby-ul AS Roma – Lazio: „Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar n-aș lua niciun jucător de la ei!” Ce zice de echipa lui Jose Mourinho

Publicat peCristiano Bergodi a oferit un interviu special înaintea derby-ului AS Roma – Lazio! Tehnicianul aflat acum la Sepsi a rămas o adevărată vedetă în Italia, recunoscând că n-ar lua niciun jucător al lui Mourinho.

Fost căpitan al lui Lazio, Bergodi dă de înțeles că fosta sa echipă este favorită în derby-ul de duminică.

Spre deosebire de Lazio, AS Roma va evolua joi în cupele europene: pe Olimpico este programat returul cu Vitesse, din optimile Conference League.

Cristiano Bergodi, interviu special înainte de AS Roma – Lazio: „Îmi place foarte mult Zaniolo!”

Lazio are un punct peste Roma, așa că Bergodi știe cine are prima șansă în derby-ul de pe Olimpico.

„Lazio este în creștere! I s-a dat timp lui Sarri și au venit rezultatele. Nu este ușor să faci schimbi tactica în doar câteva luni. Roma, în schimb, este într-un an de tranziție. Biancoceleștii sunt mai buni acum, dar Roma este mereu periculoasă și va fi ajutată mai mult în derby-ul de pe Olimpico”, a spus fostul fundaș al lui Lazio, conform Il Messaggero.

„Îmi place foarte mult Zaniolo! El este un jucător important, dar nu l-aș vedea în echipa lui Sarri. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar aș lăsa Lazio așa cum e, fără să iau niciun jucător de la Roma. De acolo, pericolul numărul unu va fi Abraham, dar trebuie să fii atent și la Pellegrini și Zaniolo”, a punctat Bergodi.

  • 57 de ani are fostul mare fundaș al lui Lazio

„Galeria este cu adevărat fantastică. Ea a făcut mereu coregrafii extraordinare și le-a dat un mare imbold jucătorilor. În privința inventivității, ei au fost mereu cu un pas peste giallorossi. M-am simțit ca un gladiator în derby-uri, am fost și căpitan în câteva dintre ele. Uneori am mers prea departe, însă doar pentru că aveam o mare responsabilitate. Nu dormeam o săptămână înainte de derby-uri, încă mai simt adrenalina pe care o aveam după scandările suporterilor” – Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri