24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Cristiano Ronaldo a creat isterie în Madrid cu bolidul său de 10 milioane de euro, produs în doar 10 exemplare! Fanii l-au luat cu asalt pe starul portughez | GALERIE FOTO

Publicat pe


Cristiano Ronaldo este un mare pasionat al mașinilor de lux, iar cu ultima sa achiziție a provocat o adevărată isterie printre fanii care l-au recunoscut la revenirea la Madrid.

Cristiano Ronaldo a fost asaltat de fanii care l-au recunoscut la volanul unui bolid de 10 milioane de euro

Starul portughez de 38 de ani care evoluează în prezent pentru Al-Nassr a profitat de pauza internațională pentru a se întoarce la Madrid, orașul în care a scris istorie în tricoul Realului.

El a fost surprins într-o seară în timp ce și-a făcut apariția la un restaurant din capitala Spaniei, la volanul unui Bugatti Centodieci (n.r. 110, denumire adoptată cu ocazia celebrării a 110 ani de la înființarea cunoscutei mărci auto), care valorează nu mai puțin de 10 milioane de euro și care a fost produs în doar 10 exemplare în întreaga lume, Cristiano fiind deținătorul modelului cu numărul 7, numărul său preferat pe care îl poartă pe tricou la toate echipele la care merge.

Bugatti Centodieci are nu mai puțin de 1600 de cai putere și poate atinge o viteză maximă de 380 km / h. Sursă foto: dailymail.co.uk

Ronaldo a fost recunoscut de câțiva admiratori, care au fost mai mult decât entuziasmați de acest moment și au blocat în scurt timp strada pe care se afla lusitanul, în încercarea lor de a fotografia și a filma, atât mașina, cât și pe marele fotbalist.

Fotbalistul lui Al-Nassr deține foarte multe astfel de mașini de lux

Se pare că a fost pentru prima dată când Cristiano Ronaldo a fost văzut în public la volanul acestei mașini, deși ea face parte de ceva timp din colecția impresionantă a fotbalistului, din care mai fac parte diferite modele de la mărci precum Aston Martin, Lamborghini, Ferrari sau Rolls Royce. De asemenea, Cristiano pare să aibă o plăcere aparte pentru modelele realizate de cei de la Bugatti, el fiind și deținătorul  unui Chiron, dar și al unui Veyron Grand Sport Vitesse.

Mașina cu care s-a afișat de această dată Ronaldo este înmatriculată în Portugalia, dar este ținută de fotbalist la Madrid, fiind astfel doar al doilea model de acest gen care există în Spania în acest moment.

18 mașini deținea Cristiano Ronaldo la începutul anului 2022, cu o valoare totală estimată de 21.65 de milioane de euro

Ronaldo și-a etalat „parcul auto” impresionant în cadrul documentarului realizat de Netflix despre Georgina Rodriguez, soția sa.

O parte din mașinile de lux deținute de Cristiano Ronaldo la momentul februarie 2022. Sursă foto: dailymail.co.uk
O parte din mașinile de lux deținute de Cristiano Ronaldo la momentul februarie 2022. Sursă foto: dailymail.co.uk

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri