25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Cristiano Ronaldo, calificare fără emoții cu naționala Portugaliei la Campionatul Mondial! Vis spulberat pentru Ibrahimovic și Suedia, după victoria Poloniei lui Lewandowski | VIDEO

Publicat pePortugalia și Polonia au profitat de avantajul terenului propriu și s-au calificat la Campionatul Mondial, după două victorii identice: 2-0.

Dacă Portugalia a trecut cu 2-0 de Macedonia de Nord, Polonia a învins cu același scor Suedia, „coșmarul” Italiei din 2017.

VIDEO: Polonia – Suedia 2-0, Portugalia – Macedonia de Nord 2-0

Portugalia și Polonia s-au calificat la Campionatul Mondial

Cu starul Cristiano Ronaldo pe teren, Portugalia a dominat clar meciul cu Macedonia de Nord, chiar dacă s-a impus doar cu 2-0.

Golurile lui Bruno Fernandes au făcut diferența, într-un meci în care fosta adversară a României din preliminarii n-a tras nici măcar un șut pe poartă, după ce a bătut surprinzător pe terenul Italiei (1-0).

Astfel, Portugalia va bifa a șasea prezență consecutivă la un Campionat Mondial, acolo unde promite să ajungă în fazele superioare.

Următorul Campionat Mondial va fi probabil ultimul turneu final din cariera lui Ronaldo, care a ajutat naționala Portugaliei să se bată cu cei mari din 2004 și până în prezent.

Suedia lui Ibrahimovic a rezistat doar 49 de minute pe terenul Poloniei: vedeta Lewandowski a marcat din penalty.

Golul lui Zielinski a lămurit lucrurile, iar Polonia va juca la turneul final din Qatar.

Belgia, Croația, Danemarca, Anglia, Franța, Germania, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Spania și Elveția sunt țările din Europa calificate la Campionatul Mondial. O singură reprezentativă mai trebuie să aflăm: Țara Galilor va întâlni câștigătoarea meciului Scoția – Ucraina.

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri