10.6 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Croația U19 – România U19: Victoria îi duce pe „tricolori” la EURO » Pariem la cota 1.80 »»

Publicat peAstăzi, de la ora 13:00, pe „Branko Čavlović-Čavlek” din Karlovac, va avea loc  Croația U19 – România U19.

Partida va conta pentru runda a doua Grupa 4 din cadrul „Turului de Elită”, turneu decisiv pentru calificarea la EURO 2022. Meciul de la Karlovac va fi practic finala pentru locul 1, care va asigura calificarea la Campionatului European Under 19 din vara acestui an din Slovacia. După prima etapă din faza acestei grupe, „tricolorii” și croații sunt la egalitate, ambele contabilizând câte trei puncte în dreptul lor.

Selecționata pregătită de Adrian Văsîi, a spulberat reprezentativa similară a Georgiei, scor 5-1 și abordează de pe primul loc adevărata finală a grupei cu gazdele acestui turneu. În duelul contra georgienilor, pentru „galbeni” au marcat A. Chirițoiu (min. 11), G. Dănuleasă (min. 32), A. Pantea (min. 45-pen.), R. Ilie (min.46) , E. Radaslavescu (min.60), golul de onoare al oaspeților purtând semnătura lui G. Abuashvili (min.39). Dacă „tricolorii” s-au distrat cu georgienii, croații s-au chinuit în schimb cu islandezii, impunându-se la limită cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind marcat pe final de meci.

Prima clasată în această grupă va obține biletele pentru turneul final al Campionatului European Under 19 din Slovacia, programat a se disputa în perioada 18 iunie – 1 iulie 2022. La EURO U19, pe lângă țara gazdă, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor „Turului de Elită” programate a se disputa în această perioadă.  Așadar, pentru a fi prezentă la turneul final din Slovacia, selecționata pregătită de Adrian Văsîi nu are decât o singură variantă, de a câștiga grupa din Croația!

Pariu Croația U19 – România U19:
Ambele înscriu – cota 1.80

Program grupă România U19
-Rezultate etapa 1
Croația – Islanda 2-1
România – Georgia 5-1
Sâmbătă, 26 martie
ora 13:00, Croația – România, Branko Čavlović-Čavlek (Karlovac)
ora 16:30 Georgia – Islanda, Gradski stadium Velika Gorica (Velika Gorica)
Marți, 29 martie
ora 13:00 Georgia – Croația, Branko Čavlović-Čavlek (Karlovac)
ora 13:00, Islanda – România, Gradski stadium Velika Gorica (Velika Gorica)  

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri