17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Dan Petrescu știe cine a fost cheia victoriei. „Când îl ai pe Deac în echipă, totul este posibil”

Publicat peDan Petrescu a simțit că echipa lui nu a jucat ce trebuie în prima repriză, cu Voluntari, așa că nu a ezitat să ia măsuri. Schimbările efectuate la pauză și-au spus cuvântul și campionii au dominat și s-au impus cu trupa lui Ciobotariu.

Eroarea lui Susic a dat ceva emoții campionilor, dar execuția superbă a lui Deac a adus liniștea în Gruia.

Dan Petrescu știe că Deac a salvat CFR-ul. „A fost un gol extraordinar”

Pentru 10 minute rivalele CFR-ului au sperat că Voluntariul va încurca echipa lui Dan Petrescu, chiar în Gruia. Golul superb al lui Deac a calmat lucrurile și campionii au pornit cu dreptul în play-off. Antrenorul s-a felicitat și pentru schimbările de la pauză, când jucătorii introduși pe teren au schimbat fața jocului.

Un meci îl câștigă toată echipa, nu doar 2-3 jucători. Voluntariul a arătat bine, ca de obicei, ne-au surprins pe contraatacuri rapide. Nu au fost ocazii multe, dar tot ne-au pus probleme.

Am schimbat la pauză, am dat gol, apoi s-a jucat doar într-o direcție. Din păcate a venit o eroare mare, la golul lor, a fost eroarea lui Susic.  Dar a venit o reacție extraordinară, pentru că nu este ușor să fi egalat în minutul 69, apoi să înscrii repede. Dar când îl ai pe Deac în echipă, totul este posibil. Un gol fantastic. O victorie meritată, după un meci greu. De acum înainte, toate vor fi pe muchie de cuțit, a explicat Dan Petrescu, imediat după victoria cu Voluntari.

Dan Petrescu nu se teme doar de FCSB. „Sunt trei echipe care se bat la titlu”

Deși diferența față de Craiova lui Reghecampf este de 11 puncte, Dan Petrescu insistă că oltenii vor trage și ei la titlu. Antrenorul campioanei ține un ochi și pe trupa din Bănie, nu doar pe rivalii de la FCSB. „Bursucul” nu crede că echipa din Gruia poate să stea liniștită pentru că lucrurile se pot schimba foarte repede.

Cu Farul va fi iarăși un meci foarte dificil, nu mai avem echipe ușoare acum. Eu zic că sunt trei echipe care se bat la titlu, CFR, cu FCSB și Craiova. La cele două toți jucătorii sunt în formă, ambele au fotbaliști valizi, va câștiga cel mai inspirat. Eu nu văd că e diferență mare, păi dacă nu băga gol Deac ce se întâmpla? Sunt 27 de puncte în joc, dacă Craiova și FCSB câștigă toate meciurile totul este posibil, a încheiat Dan Petrescu.Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri