7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Daniel Niculae a reacționat în miez de noapte, după ce Șumudică l-a acuzat că „era cu carafele de vin pe masă”: „Opriți clovnul!”

Publicat pe


Articol de Daniel Grigore – Publicat marti, 11 iulie 2023, 09:05 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 09:10

Șumudică a afirmat vineri că „am discutat cu Daniel Niculae, ne-am împăcat”, dar armistițiul nu a durat mult. Luni seara, antrenorul a intrat în direct la TV și l-a făcut praf pe Daniel Niculae, amintind mai multe episoade din trecutul președintelui rapidist.

EDITORIAL

Rapid și frăția donilor

Daniel Niculae, postare acidă în miez de noapte: „Opriți clovnul!”

Nu a durat mult până a venit replica lui Niculae. Spre miezul nopții, președintele Rapidului a publicat pe conturile de Facebook și Instagram o imagine cu un clovn, alături de textul:

Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!”.

Daniel Niculae a reacționat în miez de noapte, după ce Șumudică l-a acuzat că „era cu carafele de vin pe masă”: „Opriți clovnul!”

Postarea lui Daniel Niculae

Ultrașii au răspuns dur: „O să-ți cerem demisia pentru toate măgăriile!”

Postarea prin care Niculae îl atacă indirect pe Șumudică nu le-a picat bine ultrașilor rapidiști, care au susținut ferm angajarea lui Șumi ca antrenor principal.

„Nico, tu îl iei la mișto pe Șumi și îți bați joc de noi într-o penibilitate maximă, dar Șumi avea dreptate și te-ai răzbunat pe Șumudică. Peluza Nord o să îți ceară demisia în continuare pentru toate măgăriile”, au reacționat ultrașii prin intermediul paginii „Giulești Nord”.

Marius Șumudică, în război cu Daniel Niculae: „Era cu carafa de vin la masă!”

Seara trecută, Șumudică l-a atacat fără menajamente pe Daniel Niculae, despre care a susținut că în perioada de la Astra Giurgiu, în seara dinaintea unui meci, a băut împreună cu un coechipier.

„Domnul Niculae a asistat la multe meciuri în tribuna a doua când era Pancu antrenor, în Liga 2, și cred că băga bățul prin gard mai mult decât îl bag eu.

Îl aveți în studio pe Dani Coman. Împreună l-am adus pe Daniel Niculae la Astra. A intervenit de n ori la mine să încep echipa cu Daniel Niculae, deși eu nu-mi doream, că nu merita să joace.

I-am dat o șansă, dar domnul Niculae probabil s-a supărat, că la ultimul meci, când am pierdut Cupa cu Voluntari, m-am trezit că nu era în lot și că avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător, căruia din respect nu îi dau numele. El în seara meciului era cu carafe de vin pe masă cu jucătorii.

Daniel Niculae m-a sunat și mi-a spus să îngropăm securea războiului. Am zis «Bine, Nico, nu e niciun fel de problemă». Mi-a zis că sunt pe listă și că va suna toți antrenorii care sunt pe listă. La 10 minute după l-au anunțat pe domnul Bergodi. Niciun fel de problemă, nu mă deranjează, dar nu veni să spui lucruri neadevărate!”, a tunat Șumudică.

Mai multe știri despre Rapid:Sursa: www.gsp.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri