3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

De ce a lipsit Adrian Mititelu de la victoria sezonului » Decizia bizară a finanțatorului de la FCU Craiova

Publicat pe


Articol de Eduard Apostol – Publicat vineri, 03 februarie 2023 22:35 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 23:20

Adrian Mititelu nu a fost astăzi prezent pe stadion la victoria-șampanie pe care jucătorii săi au obținut-o în fața celor de la U Cluj. Patronul lui FCU s-a autosuspendat, practic, după ce nu a permis accesul la arenă suporterilor formației din Bănie! 

FCU CRAIOVA – U CLUJ 5-0

Chipciu, devastat după umilința cu FCU Craiova: „Mă simt abuzat fotbalistic. O să îi visez pe Bahassa și Bauza la noapte! Dacă aveam 20 de ani, luam 3 «roșii»”

La rândul său, nici fiul său, Adrian junior, nu a fost prezent pe „Oblemenco”. Apropiații lui Mititelu au transmis că și patronul s-a raliat deciziei de a nu permite fanilor să vină la stadion, la meci, de aceea nu a sosit nici el! 

Mașina patronului FCU era parcată în preajma meciului în fața sediului clubului, din centrul orașului. 

Ce a spus Nicolo Napoli după FCU Craiova – U Cluj 5-0

Clubul a fost reprezentat pe stadion de directorul Marcel Pușcaș și de antrenorul Nicolo Napoli. Italianul a fost tot un zâmbet la interviuri. 

„Partidă bună, aveam nevoie de puncte, am făcut meci bun, ne gândim la duelul cu Rapid. Nu mă așteptam să dăm cinci goluri. Dar am făcut treabă bună toți. Ne așteaptă un meci tare dificil cu Rapid, în deplasare. Da, am jucat bine din prima parte, mai puteam da multe și-n partea secundă. 

Avem jucători buni, în creștere, ușor, ușor, vor arăta că sunt fotbaliști buni. Nu e fotbal frumos fără spectatori, e clar, dacă așa s-a decis… ce să facem?! 

Play-off? Nu vorbesc de asta. Luăm meci de meci, la final vom vedea unde vom fi în clasament. Sperăm să jucăm meciul de la Sepsi de la minutul în care s-a întrerupt, dar suntem doar cu speranțele. Vedem!”, a spus Nicolo Napoli la Orange Sport. 

VIDEO. Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Balint pune piciorul în prag: „Unii jucători atât pot, o să vină alții” + „Suntem de Liga 2 în acest moment”

Rapid intervine în conflictul dintre Adrian Mititelu și ultrașii FCU Craiova: „Căutăm cele mai bune soluții”Sursa: www.gsp.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri