22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

De ce s-a supărat Dennis Man pe Mihai Stoica și mesajul oficialului FCSB pentru noul decar al naționalei: „Purgatoriul de acolo îi face bine!”

Publicat peMihai Stoica, managerul celor de la FCSB, crede că aventura în Serie B a lui Dennis Man s-ar putea să-i facă bine, iar oficialul laudă evoluția acestuia la echipa națională.

Echipa naţională de fotbal a României a terminat la egalitate cu selecţionata Israelului, 2-2 (2-0), marţi seara, într-un meci amical desfăşurat la Netanya. „Tricolorii” au condus la pauză cu 2-0 prin golurile înscrise de Alexandru Cicâldău (10) şi Dennis Man (23), pentru gazde marcând Munas Dabbur (56, 85).

Selecţionerul Edward Iordănescu nu reuşeşte să obţină nicio victorie în primele sale două meciuri în funcţie, pierzând acasă cu Grecia (0-1) şi remizând cu Israelul (2-2).

De ce s-a supărat Dennis Man pe Mihai Stoica și mesajul oficialului FCSB pentru noul decar al naționalei: „Purgatoriul de acolo îi face bine!”

Oficialul FCSB a analizat prestația lui Cicăldău și a fostului jucător al roș-albaștrilor, Dennis Man.

Cicâldău a făcut un meci bun, dar Dennis Man, poate e supărat pe mine, că am văzut o declaraţie că din cauza mea a plecat de la FCSB, că l-am forţat, dar e posibil ca purgatoriul din Serie B să-l ajute mult, că am văzut alt Dennis Man.

E primul jucător pe care numărul 10 pare că stă foarte bine. La club joacă 3-4-3 şi e Bancu, joacă în bandă, iar acum e atacant stânga”, a declarat Mihai Stoica, expertul Orange Sport.

Pentru România va urma debutul în Liga Naţiunilor, cu patru meciuri în iunie, în deplasare cu Muntenegru (4 iunie) şi Bosnia-Herţegovina (7 iunie) şi acasă cu Finlanda (11 iunie) şi Muntenegru (14 iunie).

„Eu am fost bine, doar puţin pe final de meci am resimţit că am fost bolnav câteva zile. Dar mă bucur că am avut 90 de minute pe teren şi că am dat cât am putut pentru a ajuta echipa. E un sentiment plăcut să înscrii la naţională. În primul rând când vii şi îmbraci tricoul naţionalei e ceva frumos, dacă reuşeşti şi să înscrii e mult mai bine”, a declarat Dennis Man după partida de la Netanya.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri