27.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023

De ce se bucură Laszlo Dioszegi că CFR Cluj și Rapid au „driblat” Sepsi în cazul Petrila: „Acum vede toată țara” | EXCLUSIV

Publicat pe


Împrumutul lui Claudiu Petrila pentru 500.000 de euro, de la CFR la Rapid, a stârnit multe reacții și i-a scandalizat pe Marius Șumudică și Gigi Becali, cei mai mai critici ai strategiei. Aceștia i-au acuzat pe oficialii CFR-ului că prin împrumutul jumătorului pentru 500.000 de euro și mai apoi o înțelelgere de transfer definitiv din vară pentru încă 250.000 de euro singura care are de pierdut este Sepsi.

De ce se bucură Laszlo Dioszegi că CFR Cluj și Rapid au „driblat” Sepsi în cazul Petrila

Formația din Sfântu Gheorghe trebuie să primească 10% dintr-un eventual transfer, iar aceștia au susținut că cifrele transferului au fost făcute în așa fel încât suma pe care o încasează Sepsi să fie cât mai mică.

Din informațiile ProSport, CFR Cluj va păstra și 25% dintr-un viitor transfer al lui Claudiu Petrila, după ce acesta va fi transferat definitiv de Rapid.

De scenariul de care sunt acuzați oficialii CFR este convins și Laszlo Dioszegi.

„Am avut alte așteptări. Se practică lucruril nelalocul lor. Sunt dezamăgit, dar mergem mai departe”, a spus finanțatorul lui Sepsi pentru ProSport.

Totuși, omul de afaceri vede și un avantaj pentru echipa sa în toată povestea transferului din care Sepsi putea să primească cu 50.000 de euro în plus. Dioszegi spune că de acum Sepsi nu va mai fi acuzată că are o „prietenie” cu CFR:

„Într-un fel este foarte bine că am primit o palmă. Acum vede toată țara că nu avem nici o legătură cu CFR Cluj. Cred că am spălat pata pe care toată lumea a pus-o pe noi. Toată lumea a spus că suntem fratele CFR-ului. Pentru noi a meritat să pierdem acei bani, ca să nu se mai vorbească așa ceva”.

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri