6 C
București
marți, 28 martie 2023

Decesul copilului a afecat-o teribil. Georgina Rodriguez a vorbit pentru prima dată despre drama trăită anul trecut. Ce i-a spus Cristiano Ronaldo după moartea copilului

Publicat peGeorgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au trecut anul trecut printr-un moment dificil. Unul dintre gemenii lor nou-născuţi a decedat.

Întrebată despre această dramă, Georgina Rodriguez a mărturisit că a găsit totuşi tăria de a merge mai departe. Actriţa cu origini argentinene a dezvăluit că a găsit un important spijin în Cristiano Ronaldo, actualul jucător al saudiţilor de la Al-Nassr.

Peste 40 de milioane de oameni mă urmăresc, dar nimeni nu știe cum mă simt. A fost cel mai greu moment din viața mea.  Viața e grea, dar viața trebuie să meargă mai departe. Am motive să trec mai departe și să fiu puternică. Cris (n.r. Cristiano Ronaldo) m-a încurajat foarte mult. Mi-a spus ‘Gio, continuă să-ți faci treburile, te va ajuta’. Prioritatea mea este reprezentată de familie și copii. Sunt fericită și recunoscătoare pentru ce am”, a declarat Georgina Rodriguez, cu lacimi în ochi.

Ronaldo, gesturi nesportive la ultimul meci

Transferat la începutul acestui an, în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din fire la ultimul meci al lui Al-Nassr. Enervat de faptul că arbitrul a oprit un contraatac pentru a fluiera sfârşitul primei reprize, starul lusitan l-a apostrofat secunde bune. CR7 a gesticular nervos şi a degajat puternic mingea.

Presa îl critică pe starul portughez

Gestul lui Cristiano Ronaldo a fost taxat de presa arabă. Jurnalistul Abdulaziz Al-Hadlaq, de la cunoscuta televiziune Al Jazeera, a solicitat intervenţia autorităţilor.

Îi cer ministrului Turismului să intervină și să îl avertizeze pe superstarul internațional Cristiano Ronaldo să nu mai recurgă la asemenea gesturi nesportive. Ele îi pătează imaginea și nu servesc scopului pentru care a primit contractul, acela de a promova în fața întregii lumi turismul și renașterea Arabiei Saudite”, a scris Al-Hadlaq pe reţelele de socializare.

Cu Cristiano Ronaldo titular, Al-Nassr a trecut în sferturile de finală ale Cupei Regelui, de Abha, cu scorul de 3-1. În ultimele trei partide, Ronaldo nu a mai reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Ultima dată când portughezul a înscris a fost în confruntarea din data de 25 februarie, cu Damac, actuala trupă a lui Cosmin Contra. CR7 a marcat atunci nu mai puţin de trei goluri.

Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri