16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Dialog fabulos, în direct, cu Ilie Dumitrescu despre golul de 2-1 al Generației de Aur din meciul Țara Galilor – România, de acum 29 de ani: „Ia, ce se întâmplă aici? Ce fac?”

Publicat peIlie Dumitrescu a purtat un dialog fabulos, în direct, cu jurnalistul Decebal Rădulescu, despre golul de 2-1 reușit de fostul fotbalist în meciul Generației de Aur cu Țara Galilor, din urmă cu fix 29 de ani!

La aniversarea victoriei de pe 17 noiembrie 1993, cei doi au analizat momentele în studioul Digi Sport, iar până și „Mister” a părut surprins de realizările sale.

Colegul de platou, Decebal Rădulescu, a fost de-a dreptul uluit când a revăzut golul lui Ilie Dumitrescu și a avut o reacție fără echivoc: „Cum ai făcut-o pe asta! Gol! Hâț!”

Ilie Dumitrescu a purtat un dialog fabulos, în direct, cu jurnalistul Decebal Rădulescu, despre golul de 2-1 reușit de fostul fotbalist în meciul Generației de Aur cu Țara Galilor, din urmă cu fix 29 de ani!

Mai jos aveți redat dialogul dintre Ilie Dumitrescu și Decebal Rădulescu.

  • Ilie Dumitrescu: „Ia, ce se întâmplă aici? Ce fac?”
  • Decebal Rădulescu: „Mamă, cum ai făcut-o pe asta, Ilie! Ia… Gol! Hâț!”
  • Ilie Dumitrescu: „Intrase destul de aspru la mine, dar am sărit…”

Ţara Galilor – România 1-2. Cum au arătat echipele şi clasamentul final al grupei de calificare pentru Campionatul Mondial din 1994

Ţara Galilor: Southall – Philips, Young, Melville, Simons (min. 53, Goss) – Speed, Horne, Bodin (min. 69, M.Allen) – Saunders, Rush, Giggs.

România: Prunea – D.Petrescu, Prodan, Belodedici, Selymes (min. 74, D.Munteanu) – Sabău, Gh.Popescu, Lupescu, Hagi – Răducioiu, I.Dumitrescu (min. 89, Mihali).

Grupa 4, clasament:
1 România 15 puncte (+17)
2 Belgia 15 (+11)
3 Cehoslovacia 13
4 Ţara Galilor 12
5 Cipru 5
6 Feroe 0.

„La meciul cu galezii, nu ştiu câţi îşi mai aduc aminte că Lupescu jucase fundaş central pentru că aşa gândise nea Puiu meciul, să aglomerăm în zona centrală pentru a nu fi surprinşi. Am făcut o partidă perfectă. Cert e că devenisem o echipă care juca de la egal la egal cu orice adversar. Acela a fost momentul din care am căpătat forţă”, a declarat Florin Prunea, în urmă cu ceva timp, conform Digi Sport, despre meciul cu Țara Galilor.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul.

Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri