-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Dinamo 7/9, o nouă ediție de gală. Florentin Petre este invitatul lui Cătălin Mureșanu, Iulian Roșu, jucătorul lunii în echipa lui Ovidiu Burcă, își spune povestea în fața fanilor

Publicat peO nouă ediție de gală a emisiunii „Dinamo 7/9” va avea loc JOI, 8 Decembrie, cu începere de la ora 19 și până la ora 21. Sau, 7-9 PM. Cătălin Mureșanu, moderatorul emisiunii care a a ajuns la „episodul 8”, propune doi invitați speciali în cadrul emisiunii care poate fi urmărită, în direct, pe site-ul PlaySport.ro, pe pagina de Facebook PlaySport.ro și pe canalul de YouTube – PlaySport.

„Când Nuova Guardia o cere, Florin Petre faci un gol”

Florentin Petre, gloria „câinilor” roșii și unul dintre jucătorii –simbol dintr-o generație de excepție a clubului din șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7- 9, vine la „Dinamo 7/9”! Fostul mijlocaș al „câinilor” este antrenor liber de contract și, împreună cu fanii dinamoviști, developăm amintiri prețioase, corbim de șansele de a reveni la echipa sa de suflet și cântărim actualitatea clubului la care s-a format.

Iulian – alb- Roșu

O altă surpriză pentru fanii dinamoviști o reprezintă discuția deschisă cu fotbalistul lunii de la Dinamo. Iulian Roșu, jucătorul venit în probe la Săftica care a reușit să se impună în garnitura lui Ovidiu Burcă, s-a transformat în titular și a reușit, în ultima perioadă, evoluții de excepție.

Vă așteptăm pe chat-ul emisiunii, cu întrebări, constatări, sugestii și reclamații

Și, nu în ultimul rând, invitatul principal al emisiunii „Dinamo 7/9” ești chiar tu, fanul dinamovist care vrei să știi tot despre clubul pe care-l susții. În concluzie, cu începere de la ora 19, cu întrebări, constatări, sugestii, reclamații, pe Facebook- PlaySport.ro, YouTube- PlaySport.ro și până la 21, „Dinamo 7/9”.

Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri