-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Dragomir, declarație dură despre Nicolae Dică și motivele plecării acestuia de la FCSB: „Sunt mulți oameni frustrați care nu reușesc în viață”

Publicat pe


Articol de GSP – Publicat joi, 01 decembrie 2022, 10:20 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 10:32

În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre motivele pentru care Nicolae Dică (42 de ani) n-a reușit să reziste la FCSB decât 3 luni.

Dragomir consideră că FCSB a reprezentat o „pălărie” prea mare pentru Dică, antrenor despre care spune că degajă energii negative.

FCSB

Prima conferință de presă a noului antrenor de la FCSB: „Și dacă mă chema Mourinho, tot apelam la Pintilii” + A recunoscut că „asistă” la antrenamente

De ce crede Dumitru Dragomir că n-a reușit Nicolae Dică la FCSB: „N-a gestionat cum trebuie funcția”

Dică nu era antrenor rău, numai că degaja energii negative. Sunt mulți oameni nemulțumiți, frustrați, înconjurați de răutate care nu reușesc în viață. 

Dacă nu te naști cu o anumită diplomație prin care cei din jurul tău să te accepte și să te aprecieze, nu poți să faci rezultate, în orice domeniu de activitate. N-a gestionat cum trebuie funcția, a fost prea mare funcția pentru el. 

La Steaua nu e ușor, mai ales să lucrezi cu Gigi Becali… În două cuvinte, Gigi Becali te jignește și ți-a luat aerul pentru toată ziua. Seara, mai vine și MM și-ți mai trage una. Apoi, e și tribuna care nu te iartă”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Dică a calificat-o pe FCSB într-o grupă europeană pentru prima dată după 5 ani, dar a lăsat echipa pe locul 7 în campionat, primul sub pozițiile de play-off. „Nick” a încheiat al doilea mandat pe banca roș-albaștrilor cu 9 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri, golaveraj general 34-39. Are în palmares și o dublă umilință cu danezii de la Silkeborg, 0-5 atât în tur, cât și în retur.

VIDEO Dragomir: „Dică nu era un antrenor rău, dar aducea energie negativă în vestiar”

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB

Negocieri încheiate! Turcii au făcut anunțul final despre oferta lui Trabzonspor pentru Șut


GSP LIVE

Pus pe gânduri de eșecul de la FCSB, Nicolae Dică e gata să recurgă la o decizie radicală: „E posibil să renunț!”Sursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri