21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Dumitru Dragomir: „Gigi Becali a fost mai bun antrenor ca Gică Hagi!”

Publicat pe


FCSB a câştigat cu 1-0 împotriva Farului Constanţa şi este lider în SuperLiga. Roş-albaştrii s-au impus dintr-un penalty contestat dur de gazde, transformat de Darius Olaru. Diferenţa dintre cele două rivale este de 12 puncte în acest moment.

Dumitru Dragomir: “Dawa este cel mai bun fundaş central din România. Chiar dacă îi pune piedică mingea”

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ despre meciul de la Ovidiu şi susţine că Gigi Becali a fost un antrenor mai bun decât Gică Hagi, reuşind să nimerească schimbările:

Dumitru Dragomir: “Eu nu îl văd pe Ngezana aşa mare fotbalist cum îl vede Gigi Becali, dar poate că are el dreptate şi nu am eu. Este superficial, aşa mi se pare. Iar postul de fundaş central este dificil, greu. 

Ai stricat o pasă, a pierdut echipa şi te-ai curăţat. Dar s-ar putea să mă înşel. Dawa este cel mai bun fundaş central din România. Chiar dacă îi pune piedică mingea. 

Are calităţi ieşite din comun. La înălţimea lui, pleacă foarte bine, dă bine cu capul, este în relaţii proaste cu mingea la picior. Comanda de la creier ajunge mai greu la el. 

“Gigi Becali a fost mai bun antrenori ieri decât Gică Hagi”

Dar compensează prin forţă şi viteză. Chiricheş nici nu trebuie să joace fundaş central. Să joace la închidere şi nu îi mai bate nimeni pe FCSB. Aşa aş vedea eu, dar s-ar putea să n-am dreptate.

Gigi Becali a fost mai bun antrenori ieri decât Gică Hagi. Păi a câştigat, prin schimbările pe care le-a făcut, prin tot. Bine, are şi echipă. Dar a făcut schimbările bine. Îl scoteam şi eu pe Compagno la pauză.

“FCSB poate să ia campionatul. Ei sau CFR Cluj”

Nu este pe specificul echipei. Cât e ea valoroasă individual, aşa vine cu centrări proaste. Nu centrează nimeni. Fundaşii laterali centrează o minge pe meci. Este mare greşeală că l-au adus pe Ganea. 

Nu este mai bun ca Radunovic. Ar fi o tâmpenie să îl scoată. Da, FCSB poate să ia campionatul. Ei sau CFR Cluj. Craiova o comite când ţi-e lumea mai dragă. Neluţu a făcut echipă bună”, a spus Dragomir la MAX…Sursa: www.fanatik.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri