28.6 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022

Dumitru Dragomir și Dănuț Lupu au dat verdictul în legătură cu un presupus blat între FCSB și Farul. „Cam mare diferenţa de valoare în doar trei săptămâni”

Publicat peDumitru Dragomir (75 de ani) și Dănuț Lupu (55 de ani) au dat verdictul în legătură cu un presupus blat între FCSB și Farul.

Fostul președinte al LPF și Dănuț Lupu au analizat modul în care s-au prezentat cele două formații la ultimele două partide directe din Liga 1.

Cei doi oameni din fotbalul românesc au păreri diferite față de corectitudinea de la meciurile jucate de FCSB cu Farul Constanța.

Dumitru Dragomir și Dănuț Lupu au dat verdictul în legătură cu un presupus blat între FCSB și Farul

Dumitru Dragomir este sigur că între FCSB și Farul Constanța nu a existat nicio înțelegere și că arbitrii au stricat meciul, în timp ce Dănuț Lupu a transmis că formația antrenată de Gică Hagi a arătat diferit la partida câștigată în sezonul regulat, scor 0-2, pe 27 februarie.

„Domnule, gura lumii n-o astupă decât pământul. Fiecare e liber sa spună ce vrea. Dar, în meciul acesta, nu se poate vorbi de niciun aranjament. Cine susţine asta, înseamnă că nu ştie fotbal. A, că am văzut o panaramă de arbitraj, asta e cu totul altceva. Arbitrii au stricat meciul. Trebuia să fie acolo penalty şi se încheia treaba. Aşa si-au bătut joc de meci. E o victorie meritată a FCSB ului” , a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

„Cam mare diferenţă de valoare între cele două echipe, în doar trei săptămâni.  Dar, na, se poate întâmpla. Cel mai bine ar fi sa-i întrebaţi pe ei dacă a fost un aranjament…. Uite, cel mai bine ar fi să  vorbim la finalul campionatului despre acest meci….Şi povestim atunci mai pe larg” , a spus Dănuţ Lupu pentru sursa citată mai sus.

Farul Constanța a câștigat meciul cu FCSB din returul sezonului regulat al Ligii 1, scor 2-0 (Betancor ’41, Ghiță ’59), pe Arena Națională, în timp ce meciul din play-off a fost pierdut de echipa lui Gică Hagi cu 2-0 (Edjouma ’66, Octavian Popescu ’85)

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri