0.9 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Elena Rybakina s-a făcut de râs la scurt timp după triumful de la Wimbledon. Eșec dureros

Publicat peElena Rybakina, câştigătoarea Wimbledon 2022, a fost eliminată de la San Jose încă din runda inaugurală. Sportiva aflată pe locul 23 WTA a fost învinsă de o altă rusoaică, Daria Kasatkina.

Înfrângere dureroasă pentru Elena Rybakina

Campioana de la Wimbledon a jucat foarte bine în primul set. Jucătoarea din Rusia, dar care reprezintă Kazahstanul, a avut lovituri superbe. Ea și-a adjudecat primul set în doar 36 de minute, cu 6-1, și părea ca va continua în același ritm. Au urmat însă erorile, iar conaționala ei a profitat din plin de greșelile comise.

În setul secund, Elena Rybakina a mai câștigat doar două game-uri. Meciul dintre cele două jucătoare s-a încheiat cu scorul de 1-6, 6-2, 6-0. Partida a durat o oră și 42 de minute.

Cum a justificat Rybakina eșecul înregistrat la San Jose

Elena Rybakina a terminat cu 48 de erori neforțate. Ea nu mai jucase tenis de zece zile, iar asta s-a văzut în meciul cu Daria Kasatkina.

Am avut o vacanță puțin mai lungă.”, a spus sportiva din Rusia, conform tennis.com.

Au fost zece zile de nejucat și nici măcar de fitness, este greu să pornești din nou.”, a completat jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep în semifinale la Wimbledon 2022.

Osaka, pe lista jucătoarelor de la Silicon Valley Classic

Naomi Osaka va juca și ea la turneul de la San Jose, în Statele Unite ale Americii. Ea a acceptat un wild card și va debuta marți, 2 august, la WTA 500 Mubadala Silicon Valley Classic. Cvadupla câștigătoare de Grand Slam va evolua împotriva chinezei Qinwen Zheng.

Competiția de categorie ”WTA 500” de la San Jose are loc cu patru săptămâni înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Suntem foarte încântaţi că Naomi Osaka va reveni în Bay Area (zona San Francisco – San Jose). Ea şi-a făcut debutul în WTA la turneul nostru şi urmărind dezvoltarea ei atât pe teren cât şi în afara lui a fost uimitor. Ea nu este doar o jucătoare incredibilă, dar angajamentul ei pentru echitate şi schimbare socială este cu adevărat o inspiraţie.”, a subliniat Vickie Gunnarsson, directorul turneului de la San Jose.

Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri