6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Eugen Neagoe, val de ironii la adresa FCSB: „N-a existat în prima parte! Mă și speriasem înainte de meci” + cere 3 fotbaliști la națională

Publicat pe


Articol de Adrian Jitea – Publicat sambata, 18 martie 2023, 22:45 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 22:49

Eugen Neagoe consideră că formația lui a fost subestimată înaintea partidei și spune că scorul ar fi trebuit să aibă alte proporții în prima parte. Antrenorul lui CSU Craiova crede că Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu și Vladimir Screciu ar fi meritat convocarea la prima reprezentativă. Oltenii nu au niciun jucător. 

FCSB – CSU Craiova

FCSB a cerut 3 penalty-uri în repriza secundă a derby-ului cu CSU Craiova » Florin Andrei a dat „galben” pentru simulare

Eugen Neagoe, după FCSB – CS Universitatea Craiova 1-1

„Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm, m-am și speriat puțin înaintea jocului, atât de tare era lăudată FCSB. Dar nici n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză. Am început modest repriza secundă, au fost 20 de minute de presiune.

După minutul 70 iar am forțat, am încercat să împingem jocul, dar n-am reușit să marcăm. Cred că meritam să conducem la diferență mai mare în prima repriză. FCSB n-a existat! 

Cred că ar trebui să vorbim puțin despre lucrurile astea. Am avut 4 jucători sub 21 de ani în primul 11, suntem tineri”, a spus Eugen Neagoe la Orange Sport. 

Eram convins că Markovic va face un joc bun, că va pune presiune pe Dawa și pe Cristea. E pe un drum bun, nu cred că a stat la vreun antrenament pe bară, să fi făcut vreo pauză. Chiar dacă a avut dureri!
– Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

VIDEO CU GOLUL. Jovan Markovic a ridiculizat toată defensiva celor de la FCSB și a deschis scorul în derby

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Ce nu s-a văzut la TV înainte de FCSB – CS Universitatea Craiova » Cum a fost surprins suspendatul Mihai Pintilii

Neagoe dezvăluie de ce a lăsat pe bancă un om-cheie cu FCSB: „Efectiv, nu avea cum”Sursa: www.gsp.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri