16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Fabulos: ce s-a întâmplat cu „Sharapova de România” după ce a renunțat să mai reprezinte țara noastră! Contracte de sponsorizare importante în urma victoriilor din Fed Cup | GALERIE FOTO

Publicat pe


Jucătoarea de tenis Raluca Șerban (24 de ani), supranumită „Sharapova de România” datorită asemănării fizice cu Maria, este pe cai mari după ce a ales să reprezinte o altă țară.

Raluca Șerban a renunțat să mai reprezinta România în anul 2018, din cauza faptului că nu a avut parte de sprijin financiar, iar acum joacă pentru Cipru și impresionează în competiția inter-țări.

În urma victoriilor reușite în Billie Jean King Cup, competiție cunoscută în trecut sub numele de Fed Cup, Raluca a semnat mai multe contracte de sponsorizare. Șerban a câștigat 7 meciuri pentru Cipru, suferind o singură înfrângere în competiția inter-țări.

„Sharapova de România”, contracte de sponsorizare importante după ce a renunțat să mai reprezinte țara noastră

Raluca Șerban se află pe locul 283 mondial și, chiar dacă mai e mult până la elita tenisului feminin, constănțeanca are o carieră promițătoare în față după ce a ales să reprezinte o altă țară. Raluca a îndurat multe chinuri și greutăți finaciare, în condițiile în care România are grave probleme de susținere a tinerelor speranțe din sportul alb.

Acum, sportiva se descurcă mult mai bine din punct de vedere financiar, având doi sponsori foarte importanți: Head – echipament sportiv, și Herbalife – suplimente nutritive.

Raluca Șerban are 7 victorii pentru Cipru în Fed Cup

Raluca Șerban a plecat în Cipru în anul 2012, dar a continuat să reprezinte România încă 6 ani! Din 2018 evoluează sub steagul Ciprului, țară în care a găsit condiții mai bune. Acest lucru se reflectă nu doar în carieră, ci și în viața de zi cu zi a sportivei.

Raluca are un palmares excelent în competiția inter-țări, adjudecându-și 7 victorii și cedând numai un meci! Chiar dacă reprezentativa Ciprului evoluează într-un eșalon inferior, Raluca îi face mândri pe oamenii din țara ei adoptivă.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri