11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

FC Voluntari – CFR Cluj LIVE VIDEO, ora 20:00, pe Digi Sport 1. Ardelenii, în fața unui test dificil. ECHIPELE

Publicat pe


30.01.2023, 18:50

  • Liga 1: VoluntariCFR Cluj, luni, 20:00, DGS 1

  • La Liga: VillarrealRayo, luni, 22:00, DGS 2

Partida dintre FC Voluntari și CFR Cluj se va juca astăzi, de la ora 20:00, și va fi în DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT și VIDEO pe digisport.ro.

De asemenea, confruntarea dintre cele două poate fi urmărită, pe teritoriul României, și în aplicația Digi Sport, disponibilă în App Store și Google Play.

FC Voluntari – CFR Cluj LIVE VIDEO, ora 20:00, pe Digi Sport 1. Oaspeții, la un punct de lider

În încheierea etapei cu numărul 23 a Ligii 1, una care a adus mai multe partide spectaculoase, ilfovenii speră să obțină primele puncte din 2023.

Trupa lui Liviu Ciobotariu a pierdut runda trecută, 1-2, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, în timp ce campioana României a trecut la pas de Farul Constanța, tot în deplasare, 3-0.

CFR Cluj a pierdut temporar fotoliul de lider, asta după victoria Farului, 3-2, în fața celor de la FCSB. Un punct le-ar fi însă suficient elevilor lui Dan Petrescu pentru a conduce din nou clasamentul din Liga 1.

Ultima confruntare dintre cele două formații, FC Voluntari și CFR Cluj, s-a terminat cu victoria clară obținută în Gruia de ardeleni, 4-0, în turul campionatului. Pe lista marcatorilor s-au aflat Petrila, Yeboah, Mistrati și Jefte, ultimii doi fiind plecați însă de la echipă.

Clasament Liga 1

VIDEO REZUMAT CFR Cluj – FC Voluntari 4-0, meci disputat în turul sezonului actualSursa: www.digisport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri