30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

FC Voluntari poate pierde locul 3, dar Ciobotariu se teme că poate rata chiar play-off-ul + Ce spune de Budescu

Publicat pe  • Liga 1: UTA AradDinamo, duminică, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSBChindia, duminică, 19:55, Digi Sport 1

Farul – FC Voluntari 3-0. Ilfovenii pot pierde locul 3

„O înfrângere care trebuie să ne aducă cu picioarele pe pământ, trebuie să ne revenim cât mai repede. Am avut și noi momente bune de joc, nu am înțeles anumite faze și mă gândeam că, acum câteva zile, am avut cu Sandu Diaconu o vizionare, cu niște faze pe care le-am văzut și astăzi.

La hențul din careu al lui Achim, eu am avut impresia că nu se dă penalty, pentru că e prea de aproape și nu influențează jocul. Cu Gheorghe am vorbit și a zis: „Mister, n-a fost penalty”. Dar de unde eram eu, nu se vedea bine”, a spus Liviu Ciobotariu.

Faza la care se referă Ciobotariu a avut loc în minutul 58, când mingea trimisă de Adrian Petre l-a lovit în mână pe Achim. Numai că Petre a ratat de la 11 metri.

Budescu a jucat titular la FC Voluntari. Liviu Ciobotariu se teme că echipa poate rata play-off-ul

Constantin Budescu a fost titular la Voluntari și a jucat 84 de minute, iar Ciobotariu spune că a fost mulțumit.

Ai mai auzit de Vulcanii din spațiu? Ești curios cum arată aceștia? Vezi documentarul pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 20:10!

În schimb, antrenorul ilfovenilor își face griji și că echipa ar putea rata chiar și play-off-ul.

„Farul a fost mai bună azi, a jucat mai bine ca noi. Trebuie să ne revenim, am luat 3 goluri, ceea ce e foarte mult pentru ce pregătisem noi, dar mergem mai departe.

Budi a jucat bine azi, a încercat. Atenție, el nu e pregătit sută la sută, însă azi a avut un randament bun fizic, dar și ca realizări, sunt mulțumit.

Toți trebuie să muncim, să reușim să rămânem în astea 6 echipe pentru play-off. Evident că mă îngrijorează că nu marcăm, trebuie să muncim mai mut, nu am dat gol de 3 etape, trebuie să ne punem niște semne de înterbare”, a spus Ciobotariu.

VIDEO cu rezumatul meciului Farul – Voluntari 3-0:

Etichete: liviu ciobotariu , farul – fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSursa: www.digisport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri