4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Fiica Anamariei Prodan, conflict cu polițiștii în trafic. Ce i-au făcut oamenii legii

Publicat pePasionată de bolizi de lux și cai putere, la fel ca mama sa, Ana Maria Prodan, Sarah Dumitrescu este o adevărată spaimă a șoselelor. O demonstrează cea mai recentă pățanie de pe străzile din Capitală.

Probleme pentru fiica Anamariei Prodan. A făcut scandal cu polițiștii în trafic

Aflată la volanul Ferrari-ului împrumutat chiar de la mama sa, tânăra de 23 de ani a fost oprită recent de polițiști și sancționată cu reținerea permisului de conducere, pe motiv că a gonit pe străzile din Capitală, ignorând culoarea roșie a semaforului.

Sau cel puțin aceasta este versiunea oamenilor legii, întrucât ea afirmă cu tărie că s-a produs o gravă eroare și uzează de toate căile legale pentru a-și demonstra nevinovăția. Ba chiar și-a recuperat între timp și carnetul.

„Un polițist mi-a luat de curând carnetul, dar l-am iertat pentru că mi l-a dat înapoi până la urmă. Eu nici măcar nu am fost de vină. El a zis că am trecut pe roșu, dar nu am trecut pe roșu!

Am avut dreptate, era la o intersecție, era verde și între timp s-a făcut roșu. Acum, recent, s-a întâmplat, dar a recunoscut și el a că a greșit”, a dezvăluit Sarah Dumitrescu pentru click.ro.

A distrus bolidul de 80.000 de euro primit cadou la majorat

Fiica Anamariei Prodan nu se află, însă, la prima ispravă ca șoferiță pe șoselele din Capitală. Bolidul de 80.000 de euro primit în dar la majorat a fost făcut praf și pulbere într-un grav accident rutier.

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici.

Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei. Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari”, a mai spus Sarah Dumitrescu.

Îndrăgostită încă din copilărie de baschet, aceasta evoluează pentru echipa feminină Cal Poly Mustangs, reprezentanta celor de la California Polytechnic State University în Big West Conference. În toamna lui 2022 a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, iar acum așteaptă cu nerăbdare să se recupereze complet pentru a putea intra din nou pe teren.

„Este viața pe care am ales-o conștientă, trebuie să renunț la tot ce e pământesc frumos. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot”, dezvăluia Sarah, cu privire la sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru carieră.

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri