2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Fiica lui MM Stoica este în lotul național al României pentru CM de înot în ape înghețate! Probele sunt extreme

Publicat pe


Articol de GSP – Publicat miercuri, 26 octombrie 2022, 13:55 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 14:22

Teodora Stoica, 28 de ani, fiica managerului general de la FCSB, va participa la Campionatul Mondial de Ape Înghețate, care se va disputa anul viitor în Franța.

Înotul în ape înghețate este o întrecere a celor mai buni înotători capabili să suporte apa aflată la temperaturi sub 5 grade Celsius. Se poate înota în aer liber sau indoor. 

„Teodora va concura la Campionatul Mondial în probele de 50 și 100 m liber. Și, în funcție de rezultatele la antrenamente, ar putea concura și în proba de 250 m. Lotul cuprinde până acum 18 sportivi, dintre care 4 fete”, a anunțat campionul mondial la ape înghețate, Paul Georgescu, coordonatorul lotului național, conform sptfm.ro.

„Acum un an pe vremea asta am început să înot. Știam doar că e un sport recomandat tuturor, nu mi se părea ceva captivant. Nu știam dacă voi putea înota bine, practic n-aveam așteptări. Eram doar entuziasmată că încep ceva nou. Astăzi m-am alăturat echipei naționale de înot în ape înghețate. Nu m-am gândit vreodată că atunci când plec undeva, mai ales când e frig afară, primul google search va fi “lacuri/râuri în zonă”🥶 Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul”, a scris Teodora pe Instagram. 


Iată un video de prezentare cu ceea ce înseamnă înotul în ape înghețate: 

Teodora Stoica: „Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”

În iulie, Teodora a participat la o cursa de triatlon, la Timișoara, acolo unde s-a clasat a treia. 

„Acum 3 ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat două opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima varianta.

Mi s-a spus că viață mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimbă în bine.

A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut că atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajută și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântari deghizate”, a scris în urmă cu câteva zile Teodora Stoica. 

Citește și: 

Primul „11” pregătit de Nicolae Dică pentru Anderlecht – FCSB, în condițiile în care și titularii au făcut deplasarea în Belgia

Victor Pițurcă nu are milă de Dică și-l acuză: „E inacceptabil ca Tavi Popescu să ajungă așa” + Nici Becali nu a scăpat: „Spune tâmpenii”Sursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri