31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Florin Manea nu crede în noua strategie de la Rapid: „Am eu mai multe șanse să o văd pe Charlize Theron”. Pe ce se bazează impresarul | EXCLUSIV ProSport Live

Publicat peFlorin Manea a comentat posibilitatea ca Rapid să vândă din sezonul viitor doar abonamente la meciurile de pe teren propriu. În opinia impresarului, acest lucru este imposibil în România, deși în străinătate practica este destul de des întâlnită, mai ales la cluburile foarte iubite.

Rapidist din tată în fiu, Manea este de părere că fanii români nu au tradiție în achiziționarea de abonamente, iar astfel clubul să beneficieze de pe urma încasărilor consistente.

Florin Manea refuză să creadă că Rapid ar putea vinde doar abonamente la meciurile de pe teren propriu: „Îmi doresc ca Angelescu să găsească banii lui Escobar”

Agentul de jucători nu crede în această posibilitate, mai ales pentru că este nevoie ca suporterii să anunțe clubul în momentul în care nu reușesc să ajungă la meciurile echipei favorite.

„Cred că am eu mai multe șanse să o văd pe Charlize Theron. În alte țări se vând toate abonamentele, la Rangers au vândut 45.000 de abonamente. Acolo oamenii sunt altfel. Ei sună înainte și anunță că nu vor merge la meci și clubul emite bilete”, a declaratFlorin Manea pentru ProSport Live.

Florin Manea este dezamăgit de situația financiară a Rapidului și speră ca bugetul clubului să se redreseze cât mai rapid posibil pentru a nu risca un dezastru. Impresarul crede că Victor Angelescu nu are suficienți bani pentru a susține mai departe echipa, în condițiile date.

„Nu am stadion, nu am autocar, nu am bază de pregătire. Am și 6 milioane datorii.Ce îți vând? Îți vând jucătorii… Îi vinzi pe Rareș Ilie și Sefer. Cumpăr imnul lui Socaciu și al lui Păunescu, pe ăla trebuie să dai 3 milioane.

Nu avem ce să vindem. Eu îmi doresc ca Angelescu să găsească banii lui Escobar și să rămână el singur”, a mai punctat Manea.

 

 

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri