26.1 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Florin Tănase neagă relația specială cu Gigi Becali: „Dacă pe voi v-ar suna patronul, i-ați răspunde?!”. De ce nu se poate implica pentru Andrei Vlad: „Nu ascultă el sfaturi”

Publicat pe


Florin Tănase a reacționat după FCSB – FC Voluntari 1-0 și a venit cu precizări despre relația sa cu Gigi Becali, despre care s-a vehiculat că ar fi una specială. Căpitanul roș-albaștrilor neagă acest aspect și afirmă că răspunde la telefon doar pentru că este patronul său, nu mai mult.

Decarul nu are de gând să se implice pentru ca Andrei Vlad să primească noi șanse, după gafa flagrantă făcută în meciul cu FC Argeș, deoarece finațatorul nu ascultă de sfaturile nimănui. Tănase încă nu a avut un dialog cu portarul devenit rezervă, dar o va face zilele următoare, după ce atmosfera de la echipa va deveni mai bună.

Florin Tănase neagă relația specială cu Gigi Becali: „Nu ascultă el sfaturi”

Întrebat dacă a vorbit cu Andrei Vlad, Tănase a răspuns: „Încă nu am vorbit, am zis să vorbesc după ce trec câteva zile pentru că și el este foarte supărat. Se întâmplă și la portar se vede imediat pe tabelă. Este un portar foarte valoros care dacă ar elimina toate aceste greșeli cu siguranță va ajunge la un nivel mare. A avut meciuri bune și anul acesta ne-a scos de multe ori.

Nu pot să mă implic eu. E nea Gigi cum e, nu ascultă el sfaturi. Normal că îi afectează când se iese după fiecare meci, moralul nu e atât de bun, se simt și ei… nu prea bine, să zic așa, după astfel de critici, dar dacă asta e strategia dânsului, așa crede el că îi motivează, sperăm că o să meargă.

Avem o relație normală, am văzut că se tot vorbește. Păi dacă pe voi v-ar suna patronul, i-ați răspunde?! Din când în când mă mai sună, dar nu mă sună”, a declarat Florin Tănase la finele partidei tranșate de execuția superbă a lui Octavian Popescu.

Florin Tănase spune că are o relație normală cu Gigi Becali, patron – jucător. Sursă foto: SportPictures

FCSB nu abandonează lupta în play-off

Căpitanul celor de la FCSB nu are de gând să renunțe la luptă, chiar dacă CFR Cluj este la o distanță de 7 puncte avans, după înjumătățirea punctajului.

„Este important, aveam nevoie de o victorie pentru a ne recăpăta încrederea, moralul nu era așa de bun. Suntem fericiți că am câștigat, nu s-a mărit distanța, acum încercăm să luăm fiecare meci, să câștigăm și să ne apropiem.

În seara asta cred că am avut ceva ocazii de a marca, într-adevăr au avut și ei două ocazii imense, dar au dominat, puteam să marcăm mai multe goluri. Aveam nevoie să câștigăm și pentru suporteri, care sunt mereu lângă noi, ne susțin, sper ca în play-off să câștigăm multe meciuri, să-i facem fericiți.

Mi s-a spus că a fost penalty, în orice caz, nu a fost simulare. Oricum nu e primul galben pe care îl iau așa. Lumea vorbește, că simulează, simulează. Normal că te deranjează. Dacă încerci să obții un fault, de fapt încercam când eram mai tânăr, și după ți se pune eticheta… înseamnă că nu te duce capul”, a mai punctat Tănase.

 

 

 

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri