9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Fostul acționar al lui Chelsea, discurs dur după ce londonezii au intrat în colaps: „Fanii ce legătură au cu faptul că Putin bombardează maternitățile din Ucraina?”

Publicat pe


Articol de GSP – Publicat luni, 14 martie 2022, 11:15 / Actualizat luni, 14 martie 2022 11:40

Ken Bates, fostul acționar al celor de la Chelsea, înainte ca londonezii să fie preluați de oligarhul Roman Abramovic, s-a arătat extrem de deranjat de situația în care a ajuns fostul său club.

Guvernul Britanic a dictat sancțiuni dure împotriva lui Roman Abramovic pentru legătura sa cu Vladimir Putin, care au repercusiuni grave asupra lui Chelsea.

PREMIER LEAGUE

Chelsea s-a chinuit cu Newcastle, iar situația londonezilor e din ce în ce mai rea: „Trăim de pe o zi pe alta”

Londonezii au conturile „înghețate”, cei mai importanți sponsori au reziliat contractele și au primit sancțiuni dure din partea Guvernului.

Ken Bates: „Fanii lui Chelsea ce legătură au cu faptul că Putin bombardează maternitățile din Ucraina?”

Ken Bates, cel care a patronat formația de pe „Standford Bridge” între anii 1982-2003, este de acord cu sancțiunile pentru Abramovic însă condamnă faprul că Chelsea are de suferit din această cauză.

„Faptul că nu poți cumpăra un program de meci al lui Chelsea trebuie să însemne că Putin e atotputernic și toți oamenii obișnuiți ai Moscovei se ascund în pivnițe pentru că nu pot vedea un meci al lui Chelsea la televizor. Ca de obicei, oamenii obișnuiți sunt cei care suferă. 

Probabil că sunt oameni care lucrează la Chelsea și se întreabă care este viitorul lor. Au siguranță? Și fanii lui Chelsea ce legătură au cu faptul că Putin bombardează maternitățile din Ucraina? Asta îi rănește pe cetățenii englezi obișnuiți.

Sancțiunile nu contează deloc pentru Rusia și fac din serviciul public un râs al lumii. Am avut de-a face cu funcționari publici cea mai mare parte a vieții mele și, în general, toți sunt al naibii de inutili”, a declarat Ken Bates potrivit dailymail.

a plătit Ken Bates pentru a cumpăra Chelsea în 1982, pe care a vândut-o ulterior lui Roman Abramovic în 2003 pentru 140 de milioane de lire sterline

Citește alte știri despre Cheslea:

ANGLIA

Alarma lui Thomas Tuchel: „Jucătorii sunt speriați, îngrijorați” » Cardurile de credit, blocate! Îi ajută guvernul?


CHELSEA

O nouă lovitură încasată de Chelsea! Noi pierderi financiare uriașe


Playtech: Cine îi oferă Rusiei ajutor necondiționat în războiul cu Ucraina! Informația care RĂSTOARNĂ tot ce se știa. La ce MARE PUTERE a apelat PutinSursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri