13 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Fotbalistul care l-a dat gata pe Marius Croitoru: „Cum să îl cataloghez? E el prea bun sau restul prea slabi?”+ Prepeliță anunță „revoluție” la Pitești

Publicat pe


Articol de GSP – Publicat sambata, 13 august 2022, 00:01 / Actualizat sambata, 13 august 2022 00:10

Andrea Compagno a ajuns la 15 goluri reușite în anul 2022 și are o serie de 4 meciuri consecutive cu gol marcat. Croitoru și-a lăudat elevul. 

FCSB – DUNAJSKA STREDA 1-0

Avem raportul observatorului UEFA! FCSB, aproape de o sancțiune drastică: suspendare și amendă 200.000 de euro!

Marius Croitoru, la superlativ despre Andrea Compagno

„Vrem să devenim o echipă mai bună, dar pentru asta trebuie să câștigăm și pe terenul formațiilor din play-off-ul trecut. Tuturor din lot le va veni rândul. 

Compagno a atras deja atenția echipelor din București, un atacant care marchează. Nici nu știu cum să îl cataloghez. Ori el este prea bun, ori anumite lucruri sunt prea slabe. Cred în prima variantă. Nu e treaba mea dacă pleacă la FCSB, e treaba patronului. Eu sunt doar antrenor. 

Nu e nici bun, nici rău bilanțul de până acum. Noi ne dorim play-off-ul, e clar. Nu a arătat rău, dar consider că este loc de mai bine”, a spus Marius Croitoru la Orange Sport. 

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Compagno a transmis că nu se gândește la plecare: „Obiectivul nostru este să intrăm în play-off. Nu am target, sunt atacant, trebuie să marchez. Nu mă gândesc la așa plecare. Mă gândesc doar la meciurile noastre. Sunt fericit la FCU și nu mă interesează. Am auzit, dar nu mă interesează. Îmi pasă doar de echipa mea”.

Andrei Prepeliță anunță revoluția la FC Argeș

„Începem iar de la 1-0. Cred că mai bine le dăm mingea, să ne dea gol rapid și să putem juca și noi după. Fără atitudine! Să joci acasă așa… Nu am avut nici după meci. Să văd și eu ceva spart prin vestiar. 

Mâine avem un antrenament și tragem concluziile. Așa ceva nu se poate! Să vedem câți jucători vor înțelege. La următorul meci mergem cu 13-14 jucători, mai luăm de la juniori. Măcar știu că etapa viitoare avem atitudine”, a spus Andrei Prepeliță, la Orange Sport.

Ce să îi zic lui Lato? La experiența pe care o are dă o pasă către nimeni, cu exteriorul. Eu nu pot să antrenez asta. Nu pot să îi zic să nu bage mingea în interior… Când are mingea e responsabilitatea lui
– Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

VIDEO Cum a fost analizată de VAR faza penalty-ului din meciul U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Bonus nesperat pentru Becali! A primit de 5 ori banii investiți

FCSB a împrumutat un fotbalist la CS Mioveni! Ultimele achiziții l-au scos din planurile lui DicăSursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri