1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Gigi Becali a dezvăluit locul unde se va juca derby-ul FCSB – Dinamo

Publicat peGigi Becali a făcut anunțul în privința locului în care se va juca derby-ul FCSB – Dinamo din etapa cu numărul doi a noului sezon. Va fi prima întâlnire a eternelor rivale de la întoarcerea „câinilor roșii” în elita fotbalului românesc.

Unde se va juca derby-ul FCSB – Dinamo. Gigi Becali a făcut anunțul

Arena Națională va fi indisponibilă pentru meciurile din primele runde ale stagiunii, întrucât va găzdui concertele Guns N’ Roses și Depeche Mode, așa că vicecampioana s-a văzut nevoită să se reorienteze. Principala variantă rămâne stadionul Ghencea, datorită capacității sale.

Fiecare solicitare a latifundiarului din Pipera a fost respinsă, dar acum și-a exprimat convingerea că lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel, grație premierului Marcel Ciolacu. Acesta a promis că derby-ul se va juca în „templul fotbalului românesc”, unde evoluează de obicei CSA Steaua.

„Cred că vom juca acolo! Eu nu am vorbit cu Ciolacu, dar acum o să-i dau un telefon și să-i mulțumesc pentru ce a spus. Ciolacu a dat ordin: ‘Bă, am promis și eu nu sunt glugă de coceni, eu mă țin de cuvânt. I-am promis lui Becali că avem obligația să joace Steaua (n.r. FCSB) pe Ghencea‘.

Deci 100% o să jucăm în Ghencea. Eu am înțeles că lor le e frică de Talpan. Băi, cât e Ciolacu prim-ministru nu am frică!” O să jucăm în funcție de meciuri, Ghencea, Arcul de Triumf, ca să triumfăm, și Arena (n.r. Națională), meciurile de anvergură”, a declarat Gigi Becali.

Nu se teme de incidente: „La Peluza Sud sunt băieți mai educați”

Întrebat despre incidentele violente care s-ar putea produce odată cu disputarea în Ghencea a meciului programat pe 22 iulie, la ora 21:30, finanțatorul roș-albaștrilor nu s-a arătat deloc îngrijorat. Ba chiar a afirmat răspicat că ultrașii de la Peluza Sud nu vor avea un astfel de comportament.

„Ce incidente? De ce avem miliția (n.r. poliția), ca să stea ca în Franța? Ești cuminte, îți vezi de echipa ta, dacă nu te arestează miliția. Gata, ce incidente? Mă apuc să fac și eu incidente, facem incidente toți. Să se respecte legea și cu asta basta.

La Peluza Sud, majoritatea sunt băieți mai educați. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proști ca să facă tâmpenii, nenorociri”, a mai spus Gigi Becali în cursul zilei de marți, 4 iunie.

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri