2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Pintilii: „Suntem nebuni? Nu, tată!”

Publicat pe


Articol de GSP – Publicat miercuri, 21 decembrie 2022, 12:14 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 12:21

Gigi Becali, patronul de la FCSB, spune că nu va transfera niciun jucător în această iarnă. O veste proastă pentru staff-ul tehnic, întrucât antrenorul Mihai Pintilii aștepta întăriri

Luni seara, după ultimul meci al FCSB-ului din acest an, 1-0 cu FC Botoșani, antrenorul Mihai Pintilii a lăsat de înțeles că așteaptă întăriri la nivel de lot în fereastra de transferuri din iarnă.

„Nu am cerut jucători, nici nu am dat nume pentru a fi dați afară unii. Deocamdată nu m-am gândit la asta, nu m-am gândit așa departe, să fac pe impresarul. O să vorbesc cu MM, cu conducerea, vom vedea ce jucători vom aduce”, a precizat Pintilii.

FARUL

Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”

Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Mihai Pintilii: „Niciun transfer în iarnă”

Dorința lui Pintilii pare că nu se va îndeplini. Patronul Gigi Becali a anunțat astăzi că nu va face niciun transfer în mercato de iarnă. 

„Transferuri? Nimic! Păi nu, ce să facem? Suntem nebuni? Nu, tată! Când am luat banii din Conferința League, pac, i-am adus pe Compagno, Boboc, Miculescu. Dintre toți ăia, Compagno și David Miculescu au reușit.

Miculescu va fi jucător de mulți bani, multe milioane. Am dat două lovituri, am luat și țepe: Boboc, ăla, ăla, 3-4 țepe. Totul este pe bani”, a spus Becali la Pro Arena.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu și-a făcut praf jucătorii: „Și-au luat bilete de avion, petreceri!” + a dat și două nume: „Nu am înțeles unde era la corner!”

Gigi Becali, la auzul veștii că Rotaru se retrage: „E băiat deștept, nu-și bate joc de bani și de familie”Sursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri