27.7 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Gigi Becali, în extaz! Fundașul a refuzat-o pe CFR Cluj și a semnat cu FCSB

Publicat peAlexandru Zahan (13 ani) a fost dorit de rivalele FCSB și CFR Cluj, însă tânărul fotbalist a ales să semneze cu formația deținută de Gigi Becali.

FCSB și CFR Cluj sunt în căutarea tinerilor jucători care pot aduce sume importante cluburilor în viitor, iar pe lista oficialilor celor două echipe s-a aflat Alexandru Zahan.

Chiar dacă are doar 13 ani, Alexandru Zahan este foarte talentat și a reușit să atragă atenția echipelor importante din Superliga.

Alexandru Zahan a semnat cu FCSB, deși a fost dorit și de CFR Cluj

După ce a fost ofertat de FCSB și de CFR Cluj, fotbalistul care joacă pe postul de fundaș a refuzat-o pe campioana României pentru a juca la juniorii grupării finanțate de Gigi Becali, anunță Ziarulunirea.ro.

Fundașul în vârstă de 13 ani juca pentru Optimum Alba Iulia, echipă care a semnat de curând un parteneriat cu CFR Cluj, însă jucătorul născut în 2009 va evolua la juniorii lui FCSB începând din această vară.

Alexandru Zahan a început fotbalul în Spania, iar până în prezent a bifat pezențe la loturile naționale de juniori. Se pare că fotbalistul în vârstă de 13 ani a ales echipa lui Gigi Becali deoarece a devenit cunoscută ca având una dintre cele  mai bune academii din România, cu un punctaj de 90,6, în 2022.

Gigi Becali a decis să investească în jucătorii tineri după ce a văzut că există interes de la echipele de top din Europa pentru astfel de fotbaliști și crede că poate da lovitura pe plan financiar pe viitor. Printre fotbaliștii tineri de la vicecampioana României care au făcut pasul către echipa mare se numără Tavi Popescu, Alexandru Pantea, Alexandru Musi, Matei Tănasă și Ianis Stoica.

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri