10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Halep nu a iertat-o la final pe Sorana și i-a provocat o rană adâncă. Ce a zis când a vorbit despre adversara ei

Publicat peSimona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, scor 6-1, 6-4. După meci, fostul lider mondial nu i-a pronunțat numele adversarei sale când s-a referit la ea.

Simona Halep a „înțepat-o” pe Sorana Cîrstea după ce a învins-o în meciul direct de la Indian Wells

Halep s-a rezumat la a spune doar „o româncă”, în momentul în care s-a referit la Sorana, în condițiile în care este cunoscut faptul că între cele două există de mai mulți ani anumite tensiuni. În rest, Simona s-a arătat mulțumită de jocul prestat și a dezvăluit că se simte foarte bine când evoluează la Indian Wells.

Chiar mi-a plăcut să joc aici, mă simt ca acasă. Nu a fost un meci ușor, e mereu greu să joc cu o româncă. Am fost încrezătoare până la final și așa am reușit să închei meciul în două seturi. Toată lumea e fericită aici și îmi transmite această stare. Chiar dacă mi-am pierdut serviciul în setul doi, am fost încrezătoare la retur”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

Tensiunile dintre cele două jucătoare din România au putut fi observate din plin înaintea începerii meciului direct de la Indian Wells. Cele două au fost aduse în arenă de o mașinuță asemenea celor de golf.

Simona Halep s-a așezat în spatele șoferului, în vreme ce Sorana Cîrstea, care avea loc să stea lângă conaționala sa, a preferat să se așeze pe ultima banchetă, spate în spate cu aceasta.  Nu mai trebuie menționat faptul că cele două nu și-au vorbit deloc în tot acest timp.

Cele două au recunoscut de-a lungul timpului că nu se află în cele mai bune relații

Ambele au vorbit despre această relație de-a lungul timpului. Sorana a dezvăluit că niciodată nu a considerat-o prietenă pe Simona, chiar dacă o cunoaște de la 8 ani.

Noi ne știm de la 8 ani. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă. Ca-n orice job, cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea”, spunea Sorana, acum câțiva ani”, a spus Sorana Cîrstea pentru mirceamester.ro.

Simona Halep are aceeași viziune asupra relației sale cu Sorana Cîrstea.

Nu vorbesc deloc cu Sorana. Suntem colege, dar nimic altceva”, a spus la un moment dat fostul lider WTA despre conaționala ei.

 Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri