13 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Iasmin Latovlevici și-a pus cenușă în cap după gafa din FC Argeș – FC U Craiova: „Nici la vârsta asta nu am învățat să fac asta!”

Publicat peIasmin Latovlevici, fundașul stânga în vârstă de 36 de ani de la FC Argeș, a gafat la primul gol încasat în meciul cu FC U Craiova și și-a recunoscut greșeala la finalul partidei.

Meciul dintre FC Argeș și FC U Craiova s-a disputat vineri seară, în cadrul etapei a cincea din Superliga, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, iar oltenii s-au impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către italianul Andrea Compagno, în minutele 3, respectiv 75.

La finalul acestei partide, Iasmin Latovlevici și-a recunoscut eroarea și și-a făcut autocritica.

Iasmin Latovlevici și-a pus cenușă în cap după gafa din FC Argeș – FC U Craiova

Iasmin Latovlevici a fost vizibil afectat de greșeala pe care a făcut-o, însă a găsit puterea să își critice prestația.

„Nu s-a întâmplat nimic și nici la vârsta asta nu am învățat să joc simplu, în ideea în care tot timpul am vrut să joc, niciodată nu mi-a plăcut să dau minge lungă. Nu mai poate fi schimbat nimic, important e să vedem ce putem face în meciul următor și aia e.

(n.r. întrebat despre gazon) Nici nu are rost să mă gândesc la alte chestii să se interpreteze că sunt scuze. Sunt lipsuri ca la orice altă echipă. Am început prost, spun despre greșeala mea care a tras echipa înapoi. Apoi, nu am mai fost clari și lucizi. În momentul ăsta, trebuie să reflectăm la ce e de făcut, în speță eu, la greșeala mea”, a spus Iasmin Latovlevici, la flash-interviul de după meci.

Nici antrenorul Andrei Prepeliță nu l-a iertat pe Iasmin Latovlevici, după meci.

„Ce să îi spun lui Lato (n.r. a gafat la primul gol), la experiența pe care o are, dai o pasă către nimeni… Eu nu pot să antrenez lucrurile astea. Când are mingea e responsabilitatea lui, știa ce trebuie să facă. Sunt jucători cu experiență de la care mă aștept la mult mai mult, jucători cu meciuri internaționale…” – Andrei Prepeliță, după FC Argeș – FC U Craiova

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri