25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Iftime nu-l iartă pe Marius Croitoru: „Din când în când, latră la presă! Sunt lucruri impardonabile”

Publicat pe


Articol de GSP – Publicat luni, 28 martie 2022, 13:38 / Actualizat luni, 28 martie 2022 13:47

Valeriu Iftime n-a trecut nici acum peste situația absurdă din week-end, când antrenorul lui FC Botoșani, Marius Croitoru, le-a interzis spectatorilor și jurnaliștilor să asiste la amicalul cu Poli Iași.

Luni dimineață, la două zile după scenele confuze petrecute pe Municipalul din Botoșani, Valeriu Iftime l-a „urecheat” din nou public pe Marius Croitoru.

Valeriu Iftime îl pune la punct pe Marius Croitoru: „O greșeală impardonabilă!”

„Lucruri impardonabile! Din când în când, latră la presă, că «ce mare sunt antrenor eu, ce caută presa aici?». Fotbalul e pentru spectatori. Vine Poli Iași la FC Botoșani, cum să faci așa ceva? 

Croitoru dă afară presa…E o greșeală impardonabilă. O să am o discuție cu el și o să lămuresc. Vă garantez că la Botoșani nu va mai exista niciodată un conflict cu presa și că va fi o relație deschisă cu publicul!”, a punctat Valeriu Iftime, la Pro X. 

Trebuie scheme grele ca să filmeze presa de la Iaşi, vedeau ăia din Moldova cum juca Botoşaniul cu Iaşiul. E o greşeală, o să am o discuţie cu ei şi o lămuresc eu cu ei. Păcat!

– Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Croitoru l-a scos din sărite pe Iftime

FC Botoșani a găzduit sâmbătă un meci amical împotriva rivalei locale Poli Iași, pierdut cu 0-2. Marius Croitoru nu a permis accesul fanilor pe stadion, lucru care l-a enervat pe finanțatorul Valeriu Iftime.

Suporterii ajunși la porțile stadionului au rămas șocați în momentul în care a aflat că Marius Croitoru a ordonat ca partida să se dispute cu porțile închise.

La câteva minute de la start, Valeriu Iftime a ajuns la arenă și permis accesul în tribune, glumind: „Poate mă dă și pe mine afară Croitoru”. Antrenorul prim-divizonarei le-a interzis televiziunilor locale să filmeze secvențe din meci, alt lucru corectat după intervenția finanțatorului.

Croitoru nu e la prima abatere

În luna ianuarie a acestui an, Marius Croitoru a fost protagonistul unui gest similar, chiar în timpul cantonamentului derulat de echipa sa în Antalya. 

Enervat din cauza prestației echipei sale din amicalul cu Siirt Il Ozel Idare Spor, tehnicianul s-a luat de reprezentanții presei, pe care i-a interzis la următoarele jocuri amicale. 

La final, tehnicianul celor de la Botoșani a venit în dreptul celor două echipe de jurnaliști și le-a transmis că la partidele pe care formația moldoveană le va mai juca în Turcia ei nu vor mai avea acces. Croitoru nu le-a permis nici elevilor lui să vină la interviuri. I-a comunicat apoi antrenorului secund: „Nu le dați niciun jucător!”.

VIDEO Valeriu Iftime, mobilizare pentru refugiații ucraineni: „I-am primit la mine acasă!”

Citește și alte știri de actualitate:

Un patron din Liga 1 îl pune la colț pe Edi Iordănescu: „N-are nicio treabă cu naționala! Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii”

Scene incredibile la amicalul Botoșani – Poli Iași » Croitoru l-a scos din sărite pe Iftime: „Poate mă dă și pe mine afară! Înjurau oamenii la poartă”


Playtech: BREAKING Biletul trimis de Zelenski în mare secret lui Vladimir Putin. Reacţia uluitoare a liderului de La KremlinSursa: www.gsp.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri