15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

Ioan Andone dă de pământ cu noii conducători de la Dinamo: „Să gândească înainte de a vorbi. Nea Mircea îi bagă în buzunar”

Publicat pe


Articol de Adrian Duţă – Publicat luni, 13 martie 2023, 22:17 / Actualizat luni, 13 martie 2023 22:19

Ioan Andone, legenda lui Dinamo, i-a criticat pe noii conducători ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

Egen Voicu și Andrei Nicolescu l-au deranjat pe Andone după prima conferință de presă din postura de investitori la Dinamo. „Gloriile sunt bine-venite alături de noi, dar nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi. 

DINAMO

Un nou afacerist anunță că vrea să bage bani la Dinamo: „Am discutat cu Andrei Nicolescu” » În trecut a vrut să cumpere clubul de la Negoiță

Nu spunem nu, evident că mai sunt și excepții, dar în planul nostru, astăzi, nu intră în atenția noastră să colaborăm cu foști sportivi pe poziții de management”, a spus Eugen Voicu la prezentarea oficială.

Ioan Andone: „Să gândească înainte de a vorbi. Mircea Lucescu îi bagă în buzunar”

„A fost o declarație de prost gust , care deranjează. Nu contează la ce s-au referit, trebuiau să se gândească înainte de a vorbi. Noi am facut Dinamo, noi, cei care ne-am rupt picioarele acolo, care am transpirat. M-a deranjat enorm, nu că aș vrea eu sa vin la Dinamo, că dacă voiam sa vin plăteam eu aștia 500.000 de euro. 

Nu e o mare sumă ce dat facut ei. Foștii jucători ai lui Dinamo vor binele echipei mai mult decat ei. Ionuț Lupescu trebuie să ia acceptul lui Iacob? Păi a ajuns așa Ionuț Lupescu? Păi Ionuț Lupescu este cel mai avizat om din administrație fotbalului românesc. E cel mai pregătit om, a lucrat la UEFA. 

Nea Mircea Lucescu nu e bun să vină la Dinamo? Păi îi bagă în buzunar pe toți, și la bani, și la știință, și la administrație, și la ce vrei tu. Păi, nea Mircea nu e fost jucător al lui Dinamo? Cum poți tu să afirmi așa ceva? Normal că deranjează! Nea Mircea e de 10 ori mai bun decât Voicu și Nicolescu la un loc”, a spus Ioan Andone, conform sport.ro

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo vrea pe Arena Națională » Ce planuri au șefii clubului pentru play-off

Ce l-a deranjat pe noul președinte al lui Dinamo în meciul cu Poli Timișoara: „Eu mă gândeam că ar fi trebuit să câștigăm” + Anunț despre interdicția la transferuriSursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri