17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Ion Țiriac, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Halep nu e meseriașă! Ei genul ăsta de antrenor îi trebuie”

Publicat pe


Articol de GSP – Publicat marti, 08 martie 2022, 09:55

Ion Țiriac (82 de ani) a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a vorbit despre tipul de antrenor pe care ar trebui să îl caute Simona Halep (30 de ani, 26 WTA).

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Într-un dialog purtat cu Ovidiu Ioanițoaia, Ion Țiriac a susținut că personalitatea puternică a Simonei Halep o face să își găsească foarte greu un antrenor. Dubla campioană de Grand Slam a participat la turneele de la Dubai și Doha fără un mentor în staff.

VIDEO Ion Țiriac: „Nu am văzut antrenor care să o domine pe Simona Halep”

– Domnule Țiriac, Simona Halep mai poate să câștige un Grand Slam?
– Uitați clasamentul! Mie nu-mi spune nimic în afară de numărul 1 în lume. Tenisul feminin în ziua de astăzi este atât de egalizat. Această australiancă (nr. Ashleigh Barty), profesoară de matematică, are o treabă în spate. Se numește școala australiană. Fata asta sare 21 de centimetri la serviciu și d-asta servește cu 180 la oră. Are un slice pe care fetele de astăzi nu-l au, niciuna, împarte jocul și își vede de meseria ei. E o meseriașă! Simona Halep nu e o meseriașă.

– De ce?
– Simona Halep este o jucătoare. După părerea mea, eu ca antrenor n-aș fi făcut treabă cu Simona Halep. Eu sunt un antrenor care întotdeauna a preferat un muncitor față de un talentat.

WTA

Simona Halep și-a luat antrenor francez pentru Indian Wells și Miami » Cine e Morgan Bourbon

– Păi, și Halep nu e muncitoare?
– Simona e foarte muncitoare, dar limitată la fizicul pe care și l-a clădit la 14, 15, 16 ani. Simona e mai tare la cap decât la picioare. Însă are și acest caracter bun și rău care la un moment dat o face să se întoarcă complet.

– În ultimii ani a schimbat antrenorii cam des.
– Îi trebuie un antrenor pe care să-l respecte mai mult decât dacă se uită ea în oglindă. Dacă nu, atunci nu îți iei antrenor. Dacă n-ai încrederea și n-ai discernământul să faci exact ce-ți spune antrenorul, atunci nu-l iei. Simona are o personalitate foarte puternică. Foarte puternică! Eu n-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de Simona Halep!

Citește și alte știri din tenis:

Jucătoarele de tenis, acuzate că iau în derâdere războiul din Ucraina: „Râd de asta, își bat joc de asta”

Naționala feminină de tenis și-a găsit noul căpitan nejucător » Nume mare din tenisul românesc vine în sprijinul româncelor


Playtech: BOMBĂ! Unde și-a ascuns Vladimir Putin amanta și cei 4 copii pe care i-ar avea cu ea. Așa a ferit-o de pericolSursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri