31.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Ion Țiriac, la un pas să-l cunoască pe Vladimir Putin: „Trebuia să merg cu Năstase să luăm ceaiul la Viena!” Cum l-a cunoscut pe Donald Trump: „Am mâncat un hot-dog!”

Publicat peIon Țiriac a fost la un pas să-l cunoască pe Vladimir Putin, dictatorul care a declanșat războiul din Ucraina!

Omul de afaceri ar fi trebuit să se întâlnească la Viena cu Vladimir Putin, însă totul a picat în ultimul moment.

După ce Vladimir Putin a ordonat să înceapă războiul în Ucraina și s-a instaurat haosul acolo, mai mulți ucraineni s-au văzut nevoiți să părăsească țara natală și să se refugieze prin vecini, chiar și în România.

Cum a ratat Ion Țiriac o întâlnire cu Vladimir Putin: „A trebuit să-mi văd familia!”

Ion Țiriac l-a cunoscut foarte bine pe Donald Trump, însă a ratat șansa să se întâlnească cu omul hulit acum de aproape toată lumea.

„Nu l-am cunoscut cum l-am cunoscut pe Trump. Știți foarte bine că Putin este președintele de onoare al Federației Internaționale de Judo. (nr. a fost suspendat din funcție). Eu și Năstase trebuia să mergem să luăm ceaiul cu el la Viena acum 4-5 ani, dar eu a trebuit să plec să-mi văd familia și nu l-am cunoscut pe domnul Putin”, a dezvăluit Țiriac, conform gsp.ro.

Fostul mare jucător de tenis speră ca războiul din Ucraina să înceteze cât mai repede: „E foarte greu pentru domnul Putin să accepte că oarecum sunt două tabere. A treia este foarte neutră pentru moment, rezervată. E foarte greu să accepte ca la poarta lui, cealaltă tabără, noi și NATO, să facă baze militare. Ce s-o întâmpla, ferească Dumnezeu! Încă o dată, eu sper că dialogul o să prevaleze și ne liniștim toți”.

Când era Forest Hills, adică US Open, mâncam cu Trump un hot-dog și beam o bere. Domnul Trump mi-a demonstrat odată ceva. Martina Navratilova, la un moment dat, voia să cumpere un apartament în Trump Tower. Și mă sună: „Ion, Ion, Ion, dă-i un telefon lui Donald”. „Măi Martina! Tu ești cine ești și îmi zici să îi dau eu telefon?”. Dar i-am dat un telefon lui Donald și în 20 de minute i-a oferit lui Navratilova 25% reducere să-și cumpere apartamentul. Așa l-am cunoscut pe domnul Trump. Cât a fost președinte n-am vorbit deloc” – Ion Țiriac

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri